POLICIJA OTKRILA DETALJE MUČNOG UBISTVA MALE DANKE ILIĆ! Ubice RAZOTKRIO jedan detalj - monstruozni postupak zgrozio i najveće stručnjake! (FOTO)

Autor:

Hronika

06.04.2024

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema ministru Gašiću, između 13:45 i 15:52 sati, Danka Ilić je izašla iz dvorišta i kretala se po asfaltu, što su potvrdila dva očevidca.

POLICIJA OTKRILA DETALJE MUČNOG UBISTVA MALE DANKE ILIĆ! Ubice RAZOTKRIO jedan detalj - monstruozni postupak zgrozio i najveće stručnjake! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, facebook

Danka Ilić (2) iz Banjskog polja tragično je izgubila život nakon što su je udarili automobilom, a zatim je udavili dvojica muškaraca iz obližnjih sela. Nakon deset dana intenzivne potrage, nadanja su se pretvorila u tugu i šokantne vesti o smrti devojčice čiji nestanak je potresao Srbiju.

Ministar policije Bratislav Gašić detaljno je izneo hronologiju događaja koji su doveli do smrti male Danke Ilić. Majka je došla sa decom u 13:10 sati u Banjsko polje, gde su se deca igrala u dvorištu. U 13:22, majka je primetila da Danke nema, a suprug je pozvao policiju u 13:41 sati.

Prema ministru Gašiću, između 13:45 i 15:52 sati, Danka Ilić je izašla iz dvorišta i kretala se po asfaltu, što su potvrdila dva očevidca.

Majka je oko 13:50 sati, dok je tražila dete, videla beli automobil i muškarca koji stoji pored njega. Kasnije se ispostavilo da je reč o vozilu "Fiat Panda", u kojem su bili osumnjičeni S.J. i D.D. Prema iskazu osumnjičenih, bili su na radnom zadatku u naselju Banjsko polje kako bi proverili šaht u Ozrenskoj ulici, gde su stigli u 13:20 sati. Vozilo je bilo ispred kapije 2,5 minuta zbog potrebe za toaletom, a zatim su nastavili vožnju.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Ubijena Danka Ilić

Otac Danke Ilić oči u oči sa ubicama!

Gašić je izjavio da je suvozač udario devojčicu na udaljenosti od 30 do 40 metara od mesta gde su stali, pri čemu je vozač, D.D., prebacio telo devojčice preko alata na zadnje sedište automobila. Otac devojčice ih je zaustavio u 13:57 sati i pitao za devojčicu, na što su negirali da su je videli.

Načelnik UKP Ninoslav Cmolić dodatno je pojasnio događaje na putu. Vozač nije primetio da je udario devojčicu sve dok mu suvozač nije rekao. Kada se devojčica probudila, suvozač ju je udavio, nakon čega su je bacili na deponiju.

Majorka Bojana Otović Pjanović je takođe iznela informaciju da je devojčica imala naviku da trči uz stranu i da se spušta, što je dovelo policiju do pretpostavke da je moglo da se radi o nesrećnom slučaju.

- Devojčica je bila na mestu događaja, tačnije na ulici pored placa na kom se nalazila sa svojom majkom u vremenskom intervalu od 13:45 do 13:52. Devojčica je tada zapažena. Osumnjičeni su u 13:50 časova svojim vozilom, službenim automobilom Vodovoda gde su i zaposleni, bili parkirani ispred ulaska na taj plac i zadržali su se neka dva i po minuta. Kako je nama majka govorila u tim iscrpnim razgovorima koje smo vodili sa njom da je devojčica imala naviku da trči uz stranu i da se spušta, imali smo ideju da se može raditi o nesrećnom slučaju. Analizirajući vreme kada je dete zapazila žena koja se nalazila u kući do parcele smatrali smo da su se osumnjičeni zaustavili, krenuli u rikverc ili nastavili kretanje, pa da se desilo ono što su u svojim iskazima i priznali - da su udarili dete vozilom i stavili je na zadnje sedište - navodi majorka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading