OGLASIO SE I FK PARTIZAN ZBOG MALE DANKE: Tuga za devojčicom!

Autor:

Sport

04.04.2024

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se opraštaju od Danke...

OGLASIO SE I FK PARTIZAN ZBOG MALE DANKE: Tuga za devojčicom!

Foto: instagram.com/markobjlc

Devojčica Danka Ilić (2) iz Bora je ubijena, saopštio je predsednik Aleksandar Vučić tokom vanrednog obraćanja iz Palate Srbija. 

Posle moru profila i javnih ličnosti na društvenim mrežama koji se opraštaju od tragično nastradale devojčice uradio je to i FK Partizan.

Crno-beli su na svom Tviter nalogu objavili kratku, ali emotivnu poruku.

- Neutešni! Danka - kratko stoji u bolnoj poruci uz emotikone koji ilustruju suze i slomljeno srce

Podsetimo, tužilaštvo u Zaječaru ranije se oglasilo i saopštilo da je Jankoviću i Dragijeviću određeno zadržavanje, kao i da se prikupljaju dokazi za vođenje krivičnog postupka.

- Dana 4. 4. 2024. godine, u 7 časova, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, PU u Boru odredila je zadržavanje J. S. (1974) iz sela Luka i D. D. (1974) iz sela Zlot, zbog postojanja osnova sumnje da su dana 26. 3. 2024. godine lišili života dete Danku Ilić (2022), te da su time, kao saizvršioci, počinili krivično delo teško ubistvo iz čl. 114 st. 1 tač. 9 KZ u vezi sa čl. 33 KZ - navodi se u saopštenju.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru preduzima mere na pribavljanju i obezbeđenju dokaza potrebnih za vođenje krivičnog postupka protiv osumnjičenih za navedeno krivično delo, a o daljem toku postupka javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Podsetimo, prema saznanjima Republike, vrlo brzo nakon nestanka male Danke Ilić,  dva počinioca Dejan Dragijević i Srđan Janković su uhapšeni, i oni su na saslušanju tvrdili da nemaju nikakve veze sa slučajem, ni na koji način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading