VLAHOVIĆ JE NAJBOLJI: Italijanska štampa bruji o Srbinu, utrkuju se u hvalospevima

Autor:

Sport

04.04.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac obožavan na "čizmi".

VLAHOVIĆ JE NAJBOLJI: Italijanska štampa bruji o Srbinu, utrkuju se u hvalospevima

Foto: twitter.com/juventusfc

Dušan Vlahović je dobio bezbroj kritika koje je istrpeo, a sada su na račun fudbalera Juventusa došle pohvale. Imao je Duca težak period u Seriji A, gde je bio skoro dva meseca bez postignutog gola. Čak je bio i u lošim odnosima sa trenerom Maksimilijanom Alegriema, a pričalo se i o odlasku iz "Stare dame", ali sada se sve stišalo.

Ćutao je Vlahović, a onda progovrio. Na koji način? Počeo je da trese mreže ponovo i učinio da Juventus bez njega ne može da funkcioniše. Postao je glavna i udarna igla bjankonera, pa je reprezentativac Srbije na 28 nastupa, koliko je zabeležio ove sezone za "Staru damu", postigao 16 golova i najbolji je strelac tima.

Italijanski mediji su počeli da pišu hvalospeve tekstove na račun reprezentativca Srbije. Ugledni Korijere delo sport je istakao da Juventus nikada više ne bi trebao da igra bez njega.

- Nikad više bez njega - napisao je list.

 

 

U današnjem naslovu Tutosporta osvanuo je naslov "Vlahovinco io", koji igrom boja i slova sugeriše da je najbolji. Takođe, pomeniti list navodi kako je Vlahović glavni šraf Juventusa i da dosta pomaže svojim saigračima na terenu. Crno-beli iz Torina su u određenoj krizi i na prekretnici su da je prevaziđu, ali je potreban kontinuitet pobeda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading