NEKADAŠNJI AS PARTIZANA I JUVENTUSA GOVORIO O VLAHOVIĆU: "Nervozan je, ZATO gubi na KVALITETU"!

Autor:

Sport

24.03.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva procena legendarnog fudbalera.

NEKADAŠNJI AS PARTIZANA I JUVENTUSA GOVORIO O VLAHOVIĆU: "Nervozan je, ZATO gubi na KVALITETU"!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaler Juventusa, Dušan Vlahović, povratio je svoje napadačke instikte i trenutno je jedan od najinteresantnijih igrača Serije A. 

Iako je prolazio kroz mnogo kritika, učinak iz 2024. godine svedoči da je nekadašnji fudbaler Partizana i dalje onaj stari, te da ukoliko dođe do rastanka sa "starom damom" usled neslaganja oko produžetka saradnje, mnogi će se boriti za njegov potpis. 

Povodom učinka srpskog golgetera, oglasio se nekadašnji napadač beogradskih i torinskih crno-belih, Valeri Božinov, koji je govorio za "TuttoMercato". 

Foto: Starsport

Valeri Božinov

- Znam ga, bio je mlad kada smo igrali zajedno. Ima veoma, veoma snažan karakter i veoma je svestan svojih sposobnosti, ali je takođe malo nervozan zbog čega često gubi na kvalitetu. Siguran sam da uvek želi da pogađa i pobeđuje, ali mora da raste. Ono što se dogodilo protiv Đenove nije dobro zato što igra za veliki klub. Mora da ostane miran i da radi, mora da pokaže svoj bes pred golom i razvali sve. Nije dobro a uvek tako reaguje jer se očekuje da bude smireni lider. Sve oči su uprte u njega i neophodno je da bude primer čistog uma. To ne umanjuje činjenicu da mu je neophodna podrška, jer se tim kreće kao zajednica - rekao je Božinov. 

Dušan Vlahović je ove sezone odigrao 27 utakmica za Juventus na dva fronta i postigao 15 golova uz tri asistencije. Zbog povrede leđa preskočio je aktuelne obaveze u reprezentaciji Srbije.

Što se Božinova tiče, on je u Italiji poslednji put igrao za Ternanu, iz koje je prešao u Partizan, jula 2015. godine. U Seriji A je odigrao 157 utakmica i postigao 34 gola, a igrao je i za Leće, Parmu, Juventus i Fiorentinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading