JEDAN JE "DUŠAN SILNI"! Vlahović dobio LASKAVO PRIZNANJE IGRAČA MESECA!

Autor:

Sport

11.03.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh za našeg golgetera.

JEDAN JE "DUŠAN SILNI"! Vlahović dobio LASKAVO PRIZNANJE IGRAČA MESECA!

Foto: printscreen/reuters

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović je ostvario fantastične rezultate tokom februara meseca, što mu je donelo važno priznanje - titulu najboljeg igrača meseca u Juventusu, po mišljenju navijača.

Iako nije bio u sastavu na meču sa Atalantom zbog žutih kartona, nagrada mu je svečano uručena pre same utakmice. Tokom februara, postigao je tri gola na tri susreta, uz dodatu asistenciju, čime je nedvosmisleno pokazao svoj izuzetan talenat i doprinos timu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)


Dušan Vlahović je ove sezone u fantastičnoj formi, postigavši devet golova na osam utakmica i time značajno doprineo uspehu Juventusa. Njegov doprinos nosi "bjankoneri" ka povratku u Ligu šampiona naredne sezone, a njegove izvanredne igre su privukle pažnju navijača i stručnjaka širom sveta.

Nagradu za najboljeg igrača meseca, koju su mu dodelili navijači Juventusa, predstavlja dodatno priznanje za Vlahovićev rad i trud. Njegova popularnost među navijačima kluba je u porastu, a njegove igre su postale neizostavan deo uspeha tima.

Dušan Vlahović je postao simbol uspeha srpskih fudbalera u inostranstvu, i njegov talenat i posvećenost igri su mu omogućili da se istakne kao jedan od najperspektivnih igrača u evropskom fudbalu. Nastavak sezone će svakako biti praćen sa velikim interesovanjem, kako od strane navijača Juventusa, tako i ljubitelja fudbala širom sveta.

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading