ITALIJANSKA "GAZETA" POMILOVALA VLAHOVIĆA: "Dušan je PRAVI LIDER, preuzeo je ODGOVORNOST"! Srbin NE TRAŽI OPRAVDANJA!

Autor:

Sport

04.03.2024

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno lepe reči italijanske štampe.

ITALIJANSKA "GAZETA" POMILOVALA VLAHOVIĆA: "Dušan je PRAVI LIDER, preuzeo je ODGOVORNOST"! Srbin NE TRAŽI OPRAVDANJA!

Foto: printscreen/reuters

Fudbaleri Juventusa izgubili su na gostovanju Napoliju rezultatom 2:1 i tako značajno sebi umanjili šanse da se domognu trofeja italijanske Serije A. 

Naš napadač Dušan Vlahović se nažalost isatako svojim promašajima. Imao je izvrsnu priliku u 34. minutu utakmice, ali je pogodio samo stativu, a mreža Napolitanaca je ostala netaknuta. 

Italijanska štampa je (neočekivano) imala puno razumevanja za ovaj neuspeh. "Gazeta" ga je ovaj put pomilovala, opisavši srpskog golgetera kao "pravog lidera" zbog toga što je preuzeo odgovornost. 

Vlahović je u izjavi posle meča bio u velikoj meri samokritičan, i time pokazao svoju svest o promašenim prilikama, s obzirom da je ostao bez gola u poslednje dve bitne utakmice (Napoli i Inter).  

- Napadač Juventusa mora biti odlučan, a ja to nisam bio. Imap sam dobrih prilika koje su mogle rešiti meč, ali sam pogrešio. Ne tražim opravdanja, ako hoću da postanem ono što želim, moram da koristim te situacije. Tim je odigrao odličnu utakmice, i da smo pogađali, sve bi bilo drugačije. Čestitam svojim saigračima, dali smo sve od sebe, da sam ja bio učinkovitiji, sve bi bilo mnogo drugačije. Kada ne pratim svoju intuiciju, sve se završi loše. U trećoj prilici čini mi se, hteo sam da gurnem loptu napred, ali sam odlučio da šutnem odmah. Video sam da je lopta "kratka", ali sam mislio da neko njihov pritrčava, pa sam šutnuo odmah. Moram biti bolji, i nastaviću da radim, te sam zato ubeđenn da će golovi doći. Moj cilj je da postanem vrhunski napadač. ali je problem u tom što nismo pobedili, ne to što ja nisam postigao gol. Nadam se da će se to promeniti na sledećoj utakmici - rekao je samokritični Dušan. 

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović

Sledeću priliku da popravi učinak imaće protiv Đenove, jer je suspendovan za sledeći meč sa Atalantom zbogžutih kartona. 

Juve je trenutno drugi sa 57 poena na tabeli Serije A, 12 manje od vodećeg Intera.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading