DUŠAN SILNI - DVA GOLA I ASISTENCIJA! Juventus u 95. minutu došao do pobede!

Autor:

Sport

25.02.2024

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašna utakmica u Torinu!

DUŠAN SILNI - DVA GOLA I ASISTENCIJA! Juventus u 95. minutu došao do pobede!

Foto: printscreen/reuters

U fenomenalnoj seriji nalazi se srpski reprezentativac!

Fudbaleri Juventusa dočekali su ekipu Frozinonea u okviru 26. kola Serije A i pobedili sa 3:2, a Dušan Vlahović je posle svega nepuna dva i po minuta doneo prednost "Staroj dami", međutim, ni to mu nije bilo dovoljno, pa je nakon preokreta gostujućeg tima poravnao rezultat pola sata kasnije.

Dušan je iskoristio na najbolji mogući način dodavanje Mekenija iskosa i iz prve prave prilike uspeo da matira protivničkog golmana. Uspeo je da "spakuje" loptu pored Ćerofolinija i tako se upiše u listu strelaca po sedmi put na poslednjih šest utakmica, a ubrzo i osmi!

Frozinone je u 14. i 27. potpuno utišao navijače Juventusa, ali super Dušan ponovo stupio na scenu! Svega pet minuta posle gola Brešaninija, Vlahović je izjednačio, ovog puta levom nogom šutem sa nešto veće udaljenosti, takođe na dodavanje Mekenija.

Nakon furioznog prvog poluvremena, dešavanja u drugom su malo utihnula, da bi se ključni momenat dogodio u dubokoj nadoknadi vremena, 95. minutu. Usledio je centaršut iz kornera, Vlahović je glavom loptu prosledio na drugu stranu gde ju je dočekao Danijele Rugani i kroz noge uspeo nekako da proturi Ćerofoliniju za opšti delirijum na tribinama.

Tako je Duci završio još jedan izvanredan meč sa učinkom od dva gola i asistencijom.

Protiv Sasuola je postigao dva gola, isto toliko je dao i Lećeu, Empoli je bio sledeća žrtva, pauzirao je samo protiv Intera, a potom je sa bele tačke nastavio tamo gde je stao u Veroni, te je sada dodao još dva na svoj saldo.

Podsetimo, Frozinone mu je bio žrtva i ranije ove sezone. Pre skoro tačno dva meseca Dušan je, tada na gostovanju, postigao pobednički pogodak u dresu torinskih crno-belih pred sam kraj meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading