NAPLATIO SJAJNE PARTIJE: Vlahović je NAJBOLJI igrač u Italiji!

Autor:

Sport

07.02.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko priznanje za srpskog reprezentativca.

NAPLATIO SJAJNE PARTIJE: Vlahović je NAJBOLJI igrač u Italiji!

Foto: printscreen/reuters

Dušan Vlahović - najbolji fudbaler Serije A u januaru

Srpski fudbaler Dušan Vlahović je zasluženo proglašen za najboljeg igrača Serije A u januaru, nakon impresivnih nastupa za Juventus. Sa šest postignutih golova na četiri utakmice, Vlahović je započeo novu godinu na sjajan način, postavši ključni igrač Juventusa.

Brzi uspon ka vrhu

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović


Tokom proteklog meseca, Vlahović je postigao golove protiv timova Salernitana, Empoli, Sasuolo i Leće, što je dodatno potvrdilo njegovu izuzetnu golgetersku formu. Međutim, uprkos ovim impresivnim dostignućima, Vlahović se našao na udaru italijanske javnosti zbog jednog promašaja u porazu Juventusa od Intera. Očekivanja od Vlahovića su velika, a svaki njegov neuspeh ili promašaj se detaljno analizira i komentariše.

Prilika za povratak na golgeterski put

Nakon kontroverze oko promašaja, Vlahović će imati priliku da se vrati na golgeterski put kada Juventus bude igrao utakmicu protiv Udinezea. S obzirom na svoj karakter i upornost, očekuje se da će Vlahović nastaviti da pruža izuzetne partije na terenu.

Dušan Vlahović je definitivno postao centralna figura italijanskog fudbala, a njegovi nastupi i postignuti golovi su tema brojnih rasprava i analiza u italijanskim medijima. Očekuje se da će Vlahović nastaviti da dominira na terenu i ostvari značajan uticaj na rezultate svog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading