VLAHOVIĆ HARA JER SE ZALJUBIO: Vanja je "kriva" jer je Dušan silan

Autor:

Sport

26.02.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač letos obnovio romansu sa bivšom devojkom, a kada su mu se srce i glava smirili počeo je da rešeta u dresu Juventusa.

VLAHOVIĆ HARA JER SE ZALJUBIO: Vanja je "kriva" jer je Dušan silan

Foto: www.profimedia.rs

Vlahović u prodoru

Dušan Vlahović gazduje Italijom jer se zaljubio! Srpski napadač postigao je ove sezone 15 golova u Seriji A i upisao četiri asistencije, a sa dva pogotka i dodavanjem za pobedu bio je najzaslužniji što je Juventus osvojio sva tri boda protiv Frozinonea (3:2) i ostao u trci sa Interom za titulu. Koliko "orao" znači crno-belima iz Torina potvrdio je trener Masimilijano Alegri, koji ga najviše kritikovao kada mu nije išlo, i otkrio da se Vlahović preporodio. Prema Italijanovim rečima, Dušan igra mirnije, nije nervozan kao nekada, pa su i rezultati došli.

Foto: printscreeen/Instagram

Vanja i Dušan

Glavni razlog za njegovu smirenost je sreća u ljubavi jer je Dušan od letos ponovo u emotivnoj vezi sa svojom nekadašnjom devojkom Vanjom Bogdanović. Njih dvoje slučajno su se sreli tokom letnjeg odmora na Ibici, varnice su sevnule, pa su rešili da treći put uplove u romansu. Kako su meseci odmicali Vlahović je bio sve srećniji, očigledno se i zaljubio, što je za Srpski telegraf potvrdio i njegov deda Milovan.


- Verovatno se zaljubio. Snajka je naša, Srpkinja iz Beograda. Lepa je, pametna, obrazovana. Zadovoljni smo svi u porodici - rekao je nedavno Milovan Vlahović za naš list i time potvrdio da je romansa bila presudna da Vlahović zablista i na travnatom terenu.

Foto: Printscreen/Instagram/Dušan Vlahović

Srećan par

Inače, Dušan i Vanja, koji se znaju od malena jer su im roditelji kućni prijatelji. su se zabavljali pet godina kada su bili klinci. Druga romansa bila je znatno kraća, ali sada kada su se sudbonosno sreli slučajno u Španiji rešili su da pokušaju i treći put. Ako je suditi po Dušanovim igrama i zajedničkim fotografijama, ovo je za njih treća sreća.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jadno

26.02.2024 19:06

Bogdanovići da malo smanje doživljaj sa plaćanjem hvalospeva o svojoj ćerci. Postaje baš očigledno...