"PRVO SAM VIDELA TELA DRAGANA I DECE NA HOLU, A ONDA SU ME UVELI U UČIONICU PUNU MRTVE DECE"! Jezivo svedočenje razredne Koste Kecmanovića!

Autor:

Hronika

05.04.2024

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeće ročište biće 30. maja.

"PRVO SAM VIDELA TELA DRAGANA I DECE NA HOLU, A ONDA SU ME UVELI U UČIONICU PUNU MRTVE DECE"! Jezivo svedočenje razredne Koste Kecmanovića!

Foto: Privatna arhiva, Republika, Facebook

Dragana Tomić razredna masakriranog  odeljenja zbog traume i danas skoro godinu dana kasnije od strašne tragedije i slika koje je progone nije u stanju da se vrati u školu.

Svedočeći u parnici porodica žrtava za naknadu štete protiv  Kecmanovića i škole je prepričala jezivo jutro posle kog ništa više nije isto.

- Došla sam u školu ujutru iako nisam imala prva četiri časa. Dovela sam dete u školu i htela da završim neku papirologiju do mojih časova. Moje odeljenje je imalo istoriju. Pored su bili petaci na času matematike. Nastavila sam dalje i ušla u svoj kabinet na kraju tog istog hola. Kompjuter moj je zabagovao i nije hteo da radi nikako.Prešla sam u zbornicu i tamo sam bila sama. Čula sam prvo BAM. Mislila sam da je petarda ali mi je bilo čudno da tako rano neki učenik baca petarde - prepričava nastavnica.

Nastavlja da prepričava kako je saznala da Kosta puca.

- Onda se čulo BAM, BAM u nizu i krenula sam da izlazim da vidim šta se dešava. Videla sam mrtvog Dragana i vratila se u zbornicu da zovem. Videla sam još dece popadale u hodniku - pričala je razredna i više nije mogla da obuzda emocije. Tresla se i plačući nastavila da svedoči o užasu.

- Zvala sam svoje učenike, telefoni nisu radili. Vidak Nedeljković mi se javio Kosta puca. To je bio šok za mene jer sam mislila da je neko spolja. Došla je policija i rekli su nam da ostavimo tekefone. Nisu nam dali da izađemo iz tog dela- ridajući je govorila sredovečna žena. 

Posle toga je usledila slika zbog koje preživljava košmare.

- Po mene je onda došao jedan inspektor i rekao mi da ja moram da identifikujem decu. Pitala sam zašto ja i on mi je rekao da ćemo tako skratiti postupak koji bi predugo trajao u drugom slučaju.

- Uveli su me u učionicu puni mrtve dece - govorila je Dragana glasom koji je gubila.

- I onda sam išla od deteta do deteta da kažem ko je ko - rekla je.
Posle toga su joj lekari i sanitetu dali injekcije i lekove za smirenje i od tada sam na bolovanju
- rekla je Dragana i time zaključila priču o masakru.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading