"KOSTA NIJE POKAZIVAO NIKAKVO NEUOBIČAJENO PONAŠANJE"! Advokatica Kecmanovića otkrila - na suđenju se govorilo i o ekskurziji u Francuskoj! (VIDEO)

Autor:

Hronika

05.04.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na narednom ročištu 30. maja trebalo bi da svedoče Miljana Kecmanović, kao i školski pedagog i psiholog koje danas nisu stigle da budu saslušane.

"KOSTA NIJE POKAZIVAO NIKAKVO NEUOBIČAJENO PONAŠANJE"! Advokatica Kecmanovića otkrila - na suđenju se govorilo i o ekskurziji u Francuskoj! (VIDEO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, Privatna arhiva

U Višem sudu u Beogradu danas je održano saslušanjem nekadašnje direktorke škole Snežane Knežević čime je nastavljen parnični postupak protiv porodice Kecmanović čiji je sin Kosta Kecmanović 3. maja u školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro dece i čuvara škole.

Saslušana je i Dragana Tomić, razredna masakriranog odeljenja ove škole.

Advokatica porodice Kecmanović Marina Ivelja, nakon suđenja je izjavila da su i razredna i direktorka škole potvrdile da nisu primetile neuobičajeno ponašanje.

- Kao i juče samo bi mogla da istaknem da je utisak i razredne i direktorke da maloletni Kosta Kecamnović još uvek nije pokazivao nikakvo neoubičajno ponašanje, bio je potpuno uklopljen i adaptiran u novo odeljenje. Razredna koja je sa njim provodila vreme i na ekskurziji i na tom kampu u Francuskoj je istakla da se on izuzetno normalno ponašao, da je sa svim svojim drugarima bio u izuzetno dobrim osnosima, nasmejan, raspoložen, a čak je istakla da je u poslednje vreme bio mnogo raspoloženiji nego kad je stupio u taj novi razred gde je u početku bio povučen, a kasnije se lepo uklopio. Majci je čestitala, odnosno, pisala je poruku da je izuzetno vaspitano dete - istakla je Ivelja.

 

 

Na narednom ročištu 30. maja trebalo bi da svedoče Miljana Kecmanović, kao i školski pedagog i psiholog koje danas nisu stigle da budu saslušane. Kostina učiteljica Vesna Belavin svedočiće 31. maja kada je trebalo da svedoči i pomoćnica direktora koja je pozvala policiju, ali je napravljen propust time što je danas prisustvovala sudjenju i time diskreditovana kao svedok.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading