MONSTRUME ODALA REČENICA "BRATE, IZVUKLI SMO SE"- OVO JE VEZA ZLOČINA SA SNIMKOM IZ BEČA!

Autor:

Hronika

04.04.2024

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica koja je uskoro trebalo da napuni 2 godine, Danka ilić, ubijena je.

MONSTRUME ODALA REČENICA "BRATE, IZVUKLI SMO SE"- OVO JE VEZA ZLOČINA SA SNIMKOM IZ BEČA!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Vest da je Danka Ilić ubijena objavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Imamo loše vesti za Danku... Policija je uhapsila dva lica koja su, ako dobro razumem koja su izvršila ubistvo male Danke. Kako shvatam priznali su delo ubice, kakvi su to monstrumi - rekao je predsednik, te dodao da vode do mesta gde su bacili telo.

Kako saznaje Republika, vrlo brzo nakon nestanka male Danke Ilić, njih dvojica su uhapšeni, i oni su na saslušanju tvrdili da nemaju nikakve veze sa slučajem, ni na koji način.

Međutim, oni su policiji bili veoma sumnjivi, i zato su policija i vatrogasci prekopavali atare i pretraživali deponije ubeđeni da će naći telo koje su oni zakopali.

Ključni momenat je bio obajvljivanje snimka iz Beča, kada su jedan drugom rekli "Jesi li video ovo u Beču, izvukli smo se ".

Kako ekskluzivni saznajemo, to sto su rekli, utvrdila je policija operativnom obradom.

Podsećamo, Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, koja je nestala deset dana. Janković se sumnjiči da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je, navodno, neleteo na devojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio sa njim.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

S.J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uslovima na kolovozu usled čega je prednjim desnim delom vozila udario u devojčicu i usmrtio je.

Danka Ilić nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

04.04.2024 18:04

Tuga do neba....smrtna kazna za monstrume

Odgovori 11 0