KOJI JE NAREDNI KORAK U ISTRAZI? Evo šta sledi nakon što je austrijska policija POTVRDILA da na snimku nije DANKA ILIĆ!

Autor:

Hronika

04.04.2024

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je saopšteno, kancelarija bečke državne kriminalističke policije nastavlja istragu o sumnji na otmicu deteta.

KOJI JE NAREDNI KORAK U ISTRAZI? Evo šta sledi nakon što je austrijska policija POTVRDILA da na snimku nije DANKA ILIĆ!

Foto: Facebook, shutterstock

Austrijska policija nastaviće istragu o nestaloj Danki (2). Naime, oni su se rano jutros oglasili novim saopštenjem o Danki Ilić (2) i dve Rumunke, koje su dovedene u vezu s nestankom devojčice i isključili bilo kakvu povezanost Rumunki sa snimka sa Dankom Ilić.

Kako su naveli u saopštenju, razjašnjen je identitet osoba sa slika i sa njima je uspostavljen kontakt, ali se istraga tu ne završava.

"Na osnovu istrage i pratećih činjenica, veza između osoba prikazanih na objavljenim fotografijama i nestale devojčice iz Bora može se jasno i bez ikakve sumnje isključiti", navodi u saopštenju austrijska policija.

Kako dodaju u saopštenju, kancelarija bečke državne kriminalističke policije nastavlja istragu o sumnji na otmicu deteta.

Da podsetimo, 10 dana traje potraga za nestalom devojčicom, kojoj se svaki trag gubi 26. marta u Banjskjom polju.

Podsetimo, austrijski sajt "Kosmo" juče je objavio da je pronašao dve žene i dete sa snimka koji je snimio Srbin koji živi u Beču, i naveli su da žene na snimku nemaju nikakve veze sa kriminalnim miljeom i otmicom deteta!

Zbog priče iz Fejsbuk grupe, Kosmo je stupio u kontakt sa A.C.S. (36), rumunskom državljankom koja živi i radi u Beču. Očekivano, mlada žena je bila veoma nervozna:

- U paklu sam od nedelje! Bila sam u Velsu kada sam tokom noći dobila nekoliko poruka da se snimak sa mojim likom deli na svim društvenim mrežama, na televizijama u Rumuniji i Srbiji i da me traže zbog nestalog deteta. Odmah sam u nedelju otišla u policiju u Velsu i zatražila pomoć, ali su me poslali kući i savetovali da se prijavim policiji u Beču u mom okrugu. Juče sam otišla u policiju i tražila sam da mi pomognu i zaštite me, zaštite moje dete i moju majku. Poslali su me kući - rekla je žena i dodala:

- Ono kroz šta prolazim je strašno! Niko na svetu ne može da shvati kakva je ovo noćna mora! Mogla sam nevino stradati. Ja sam majka, saosećam sa detetom iz Srbije i volela bih da ga nađu. Ali ono što prolazim sa svojom majkom je isto tako zastrašujuće! Sada je policija došla u moju kuću, sve sam im ispričala i na kraju su se izvinili za patnju koju sam pretrpela. Zamolili su me da dođem sutra kod njih da potpišem protokol. Samo želim da ova priča ostane iza mene i da pokušam da je zaboravim - naglasila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading