AUSTRIJSKA POLICIJA POZIVA SVEDOKE KOJI SU VIDELI ILI ZNAJU ŽENE SA SNIMKA U BEČU DA SE JAVE HITNO: Sumnjaju da je devojčica sa snimka nestala Danka Ilić!

Autor:

Hronika

03.04.2024

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema saznanjima Republike ovako izgleda nalog koji je izdala austrijska policija.

AUSTRIJSKA POLICIJA POZIVA SVEDOKE KOJI SU VIDELI ILI ZNAJU ŽENE SA SNIMKA U BEČU DA SE JAVE HITNO: Sumnjaju da je devojčica sa snimka nestala Danka Ilić!

Foto: Profimedia

Austrijska policija

Evo šta je austrijska policija zabeležila i šta zahteva u što kraćem roku povodom slučaja nestale Danke Ilić, prenosimo u celosti:

- Sumnja na otmicu deteta - nalog za objavljivanje fotografija. Vreme incidenta: 26. mart 2024. Lokacija incidenta: Srbija. Činjenice: Dana 30. marta 2024. godine, srpski državljanin koji živi u Beču prijavio je vlastima Srbije sledeće mišljenje:

Muškarac je bio u prvom bečkom okrugu oko 20 časova kada je na tramvajskoj stanici „Šotenring” primetio malo dete u pratnji dve odrasle žene. Pošto je uočio sličnost između devojčice i skoro dvogodišnjeg deteta nestalog u Srbiji, napravio je snimak troje ljudi. On je ovo stavio na raspolaganje vlastima radi dalje istrage. Srpske vlasti su potom kontaktirale policiju u Austriji, pri čemu je istragu o sumnji na otmicu dece preuzela bečka državna kriminalistička policija, istražna oblast 01/Leib-Leben 02.
Nakon što su rođaci nestale devojke pogledali slike, pretpostavili su da je vrlo verovatno da je reč o devojci iz Srbije.
Bečka policija traži objavljivanje snimaka po nalogu javnog tužioca. Mole se sami ljudi ili svedoci koji poznaju žene i gde se nalaze ili gde se nalazi dete da se hitno jave policiji.
Informacije (takođe anonimne) se traže od bečke državne kriminalističke policije na 01-31310-33800 ili u bilo kojoj policijskoj stanici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading