U BEČU NA MESTU GDE JE NAVODNO SNIMLJENA DANKA, VEĆ SU NESTAJALI LJUDI: Ovde živi puno Rumuna

Autor:

Hronika

02.04.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragovi u Beču

U BEČU NA MESTU GDE JE NAVODNO SNIMLJENA DANKA, VEĆ SU NESTAJALI LJUDI: Ovde živi puno Rumuna

Foto: Republika, Facebook


U Beču se već uveliko priča o maloj Danki iz Srbije koja je navodno viđena u ovom gradu. 


Stanice tramvaja - mogući tragovi

Jedan rođeni Bečlija je rekao za Telegraf da postoje tri glavne trase tramvaja u Beču.

"U delu grada gde je stanica Heligenštat živi dosta Rumuna", rekao je on. Ova stanica udaljena je četiri stanice od one na kojoj je navodno snimljena devojčica za koju se sumnja da je možda Danka Ilić. Kada  mu je pomenuto da se navodno radi o Rumunkama, on nam je ispričao da se u Beču uglavnom "dovode u vezu sa kriminalnim poslovima".

"I kod nas u Beču postoji trend da ljudi nestaju. Evo dok vi i ja sad pričamo, možda je neko nestao", rekao nam je on.


Bečka prometna stanica Schottenring

Tramvajska stanica Schottenring je veoma prometna u Beču jer je odmah ispod stanica metroa, pa tu mnogi presedaju. Inače, ovaj deo grada je veoma živ i ima dosta saobraćaja, kao i sigurnosnih kamera koje su možda mogle da usnime dve žene sa devojčicom koja navodno podseća na Danku.

Potraga za Dankom

Podsetimo, potraga za Dankom ušla je u osmi dan, a od jutros su brojne policijske ekipe iznova vršile pretrage na području Bora i Banjskog Polja, gde je Danka poslednji put viđena. Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13:45, i u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. Sistem "Pronađi me" je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ''pronadjime.mup.gov.rs'', devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Majce

02.04.2024 21:30

Zao mi je puno tog deteta imam ih troje i ovo najmladje mi je cetiri meseca mladje od tog deteta kad god je pogledam to dete mi je u mislima naopako

Vatrogasac

03.04.2024 09:54

Nesposobnost, neznanje i nemar naše nazovi policije sad se kriju iza snimka u Beču. Zašto keramičar Santos nije smenjen još trećeg dana. U kakvoj su vezi šverc i keramika sa policijskim znanjem i umećem?