OVA ANALIZA JE RAĐENA PO PITANJU NESTALE DANKE! Major policije Otović Pjanović o snimcima sa kamera i vozačima

Autor:

Hronika

02.04.2024

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osmi dan nestanka male Danke Ilić iz Bora.

OVA ANALIZA JE RAĐENA PO PITANJU NESTALE DANKE! Major policije Otović Pjanović o snimcima sa kamera i vozačima

Foto: TV PINK / SCREENSHOT, facebook

Major policije Bojana Otović Pjanović dotakla se teme analiza snimaka sa nadzornih kamera iz okoline ulice u kojoj je Danka Ilić (2) nestala.

Kako je navela, pregledane su kamere iz okoline, a vršena je i provera vozila, uključujući i automobil marke "punto" koji je zabeležen na snimku u danu kada se Danki izgubio trag.

Major policije Bojana Otović Pjanović govorila je o hronologiji događaja i vozilima koja su prolazila blizu mesta na kojem je devojčica nestala.

Nije bio samo jedan "punto", radi se hronologija događaja, od početka do kraja, uz analizu vremena koliko je potrebno od ulaska, do zaustavljanja, pa smo radili analizu da li su vozači bili pod dejstvom alkohola - rekla je ona.

 

O puntu i analizi

Otović Pjanović jе rеkla da je napravljena čitava šema ulaznih i izlaznih puteva, kako bi se eliminisale veze vlasnika vozila sa nestankom Danke.

- Da, to sam videla. To sam videla već recimo da je u sredu ili u četvrtak kad je bilo. Znate, postoje policijski službenici koji su operativno uključeni u rad predmeta, a postoje policijski službenici čije je prisustvo na određenim mestima iz nekih drugih namera, kao što je se pokazalo u slučaju ovog policijskog službenika. Ne samo taj punto. Mislim, ja sad da vam kažem, sa jedne kamere tu je bilo bezbroj gradskih kamera, kamera koje su na prilazu kuće, bočne ulice, napravljena je čitava šema ulaznih i izlaznih puteva, to je zaista ozbiljan posao i ozbiljan broj vozila. Sva ta vozila su se morala eliminisati, isključiti, sa svakim vlasnikom vozila obaviti razgovor - rekla je, pa dodala:

Foto: Printscreen

Punto sa snimka

- Mi kada radimo prolaz i analizu prolaska kamera i zapisa koje evidentira kamera, radimo analizu vremena prolaska od vremena kada je majka pre svega prošla kroz naselje, kada se parkirala, kada je primetila, kada je preduzela traženje ili koliko je već to trajalo, pa kada je pozvala supruga ostvarila prvu komunikaciju, do mesta izlaska i dolaska policije, uz analizu koliko je vremena bilo potrebno da to vozilo, ako je ušlo u 12 ili u 13.07, da izađe, da uradi, završi, ili ako vidimo na snimku kamera da je neko vozilo se zaustavljalo, pa smo radili analizu da li je možda neko vozilo ili je bio vozač pod dejstvom alkohola, pa je devojčica izletela na ulicu, pa nije video, pa imao potrebu da skloni telo - rekla je Otović Pjanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading