NELOGIČNOST NA SNIMKU NA KOJEM JE NAVODNO MALA DANKA! Srbin iz Beča objasnio na šta su žene iz Austije ukazale: Tako se majke ovde ne ponašaju!

Autor:

Vesti

01.04.2024

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve žene iz Kulturnog centra u Beču ukazale su na jednu nelogičnost na snimku na kome se navodno nalazi mala Danka.

NELOGIČNOST NA SNIMKU NA KOJEM JE NAVODNO MALA DANKA! Srbin iz Beča objasnio na šta su žene iz Austije ukazale: Tako se majke ovde ne ponašaju!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@PrvaTV

Saša Božinović, predsednik Srpskog kulturnog centra u Beču, istakao je nedavno jednu nelogičnost vezanu za snimak koji je juče procurio, a na kome se vidi devojčica koja neodoljivo podseća na nestalu Danka Ilić (2).

Božinović je naglasio da se u svim austrijskim medijima može pronaći informacija o nestaloj maloj Danki Ilić, kao i da su građani Austrije obavešteni o celokupnoj situaciji.


- U prvi mah svi smo bili skeptični, ali je stigla molba ambasade da podelimo snimak i da obavestimo što više građana. Taj snimak smo podelili i svi se nadamo da je dete živo i zdravo i da će se vratiti svojim roditeljima. U novinama se apeluje na građane da se uključe u potragu - izjavio je Božinović, prenosi Blic.

Foto: Republika, Društvene mreže

Podaci o nestaloj Danki


Takođe, on je naveo da su sve žene iz Kulturnog centra ukazale na jednu nelogičnost na snimku na kome se navodno nalazi mala Danka. Detalji o toj nelogičnosti nisu otkriveni, ali izjava ukazuje na to da postoji značajan razlog za sumnju u autentičnost snimka.



Apel za saradnju građana u potrazi za nestalom devojčicom


Pozivajući se na potrebu za saradnjom i angažovanjem građana u potrazi za nestalom devojčicom, Božinović je istakao važnost širenja informacija o nestanku Danka Ilić.

- Nadamo se da će se ova situacija rešiti što pre, te apelujemo na sve građane da budu pažljivi i da, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju, odmah kontaktiraju nadležne organe - poručio je Božinović.
Republika

Foto: Printscreen/Tik Tok

Devojčica sa snimka (levo) i Danka (desno)


Božinović je takođe istakao da je podrška ambasade bila od velikog značaja u distribuciji snimka, kao i da je medijska pokrivenost ovog slučaja doprinela širenju svesti o nestaloj devojčici.

- Uz podršku ambasade i medijsku pažnju, nadamo se da će se ova situacija rešiti na najbolji mogući način. Važno je da celo društvo bude uključeno u potragu kako bismo što pre pronašli Danka Ilić - zaključio je Božinović.

- Po reakcijama ovih žena, čudno je što je dete bez kolica. Ovde se nijedno dete ne vozi bez kolica i majke ne puštaju decu da hodaju po stanici, sve majke iz našeg Centra su ukazale na tu nelogičnost - kaže Saša.

Na snimku koji je u Beču napravio Srbin koji živi i radi u austrijskoj prestonici, a na kojem se vidi devojčica za koju se sumnja da je nestala Danka Ilić (2), vide se i dve žene koje su bile u njenoj pratnji. Austrijska policija pokrenula je istragu, pa se osim za devojčicom traga i za ženama sa snimka za koje se sumnja da su državljanke Rumunije.

Interpol je raspisao potragu za nestalom Dankom Ilić (2), kojoj se svaki trag gubi u utorak oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
MINA

01.04.2024 09:20

APEL POLICIJI BECA DA PROVERE NA SNIMKU SA STANICE DA LI MALA NA SEBI IMA CRNE CICAK PATIKE MOLIM VAS DANKA IH NA SLICI IMA

Dalija

01.04.2024 10:02

1. Kolica su mozda tu ali nisu snimljena. 2. Nekad kolica smetaju u zauzimaju mnogo mesta pa se ljudi odluce da dete nose u narucju.