POLICIJA PREOKRENULA ISTRAGU! Evo na kojoj lokaciji će tražiti MALU DANKU!

Autor:

Hronika

29.03.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan policajac iz Policijske uprave Bor je priveden zbog odavanje informacija iz istrage koja se vodi o nestanku male Danke Ilić (2).

POLICIJA PREOKRENULA ISTRAGU! Evo na kojoj lokaciji će tražiti MALU DANKU!

Foto: Društvene mreže

U potrazi za Dankom Ilić (2) devojčicom kojoj se svaki trag u utorak u 13 sati u dvorištu pojate u Banjskom polju kod Bora vatrogasci su spremni da pretraže sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog polja, a možda će tokom istrage biti potrebno da se pregleda i celo jezero, saznaje "Blic"!

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, veštačenje mobilnog telefona Ivane Ilić, pokazalo da je mnogo poruka i podataka o pozivima obrisano, pišu mediji.

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog Polja do grada Bora i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

Podsećamo, Danka Ilić (2) je nestala u utorak oko 13 časova u trenutku kada je njena majka drugom detetu davala vodu.

Na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinastu jaknu i kosu vezanu u rep. Nakon Dankinog nestanka u Srbiji se po prvi put oglasio Abber Alert pod nazivom "Pronađi me".

Za devojčicom su 27 sati tragali pripadnici žandarmerije, policije, vatrogasci, spacioci GSS, kao i mnogobrojni meštani. Nakon 27 sati MUP je obustavio pretragu terena u Banjskom Polju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading