OGLASIO SE OTAC NESTALE DANKE! Sva tuga u jednoj slici! (FOTO)

Autor:

Hronika

29.03.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je pre četiri dana bila u društvu majke i trogodišnjeg brata na imanju gde porodica inače, godinama nije bila.

OGLASIO SE OTAC NESTALE DANKE! Sva tuga u jednoj slici! (FOTO)

Foto: Društvene mreže, Shutterstock, amberalert.rs

danka ilić otac

Otac nestale devojčice Danke Ilić (2) iz Bora za kojom se traga od utorka oglasio se pre sat vremena na društvenoj mreži Instagram.

Miloš Ilić je objavio fotografiju svoje nestale ćerkice koja je poslednji put viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju u Brestovačkom zaseoku na imanju svoje majke Ivane Ilić.

On nije smogao snage da napiše po koju reč, već je samo okačio sliku svoje ćerkice i 3 emotikona na kojima su ruke koje se mole.

Devojčica je pre četiri dana bila u društvu majke i trogodišnjeg brata na imanju gde porodica inače, godinama nije bila i tada je i nastala ova slika.

Foto: instagram

 

Da podsetimo, Danka Ilić (2) je nestala u utorak u 13. 45 u trenutku kada je njena majka drugom detetu davala vodu.

Na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinastu jaknu i kosu vezanu u rep. Nakon Dankinog nestanka u Srbiji se po prvi put oglasio Abber Alert pod nazivom "Pronađi me".

Za devojčicom su 27 sati tragali pripadnici žandarmerije, policije, vatrogasci, spacioci GSS, kao i mnogobrojni meštani. Nakon 27 sati MUP je obustavio pretragu terena u Banjskom Polju.

Takođe, po prvi put, aktiviran je sistem “Amber Alert”, odnosno sistem “Pronađi me”. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading