ZA SAMO JEDNU NOĆ IZ RADNJE UZEO 230.000 DINARA: Uhapšeni muškarac iz Valjeva krao i OVO?!

Autor:

Hronika

23.03.2024

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu su uhapsili P. B. (31) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela teške krađe.

ZA SAMO JEDNU NOĆ IZ RADNJE UZEO 230.000 DINARA: Uhapšeni muškarac iz Valjeva krao i OVO?!

Foto: shutterstock

P.B. (31) iz Valjeva se sumnjiči da je provalio u jednu poslovnicu i više trgovinskih objekata, odakle je ukrao mobilne telefone i novac u vrednosti od oko 230.000 dinara.

Takođe, sumnja se da je od početka marta izvršio slična krivična dela na teritoriji Valjeva, prenosi Telegraf.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, P. B. će biti zadržan do 48 časova i nakon toga će biti priveden tužiocu uz krivičnu prijavu.

Ovaj slučaj jasno pokazuje angažovanje nadležnih organa u borbi protiv kriminala i zaštitu imovine građana.

 

Foto: shutterstock

Novac

Ovo nažalost nisu jedini slučajevi krađe:

 

Krađa u Nišu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, intenzivnim i operativnim radom, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, pronašli su i uhapsili K. M. (39) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

On se sumnjiči da je početkom marta, u jednoj kladionici u Nišu, iz fioke pulta za kojim sede radnici uzeo kovertu sa novcem, a zatim i ključ kojim je otključao sef slot-mašine i iz njega uzeo sav novac, otuđivši ukupno oko 325.000 dinara, nakon čega je pobegao.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

 

Bankarka uzima novac u ime klijenta?

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su D. M. (49) iz Užica zbog sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica.

U junu 2022. godine, u ekspozituri jedne banke u Užicu, dogodio se slučaj sumnjive radnje zaposlene koja je sačinila i potpisala dokumentaciju za obradu i odobrenje kredita od 660.000 dinara mimo znanja klijentkinje na koju se kredit odnosio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading