POKUŠAO DA UKRADE AUTO U SRED BELA DANA U CENTRU NOVOG SADA! Pravio se lud, a potom pobegao glavom bez obzira, devojka sve snimila mobilnim telefonom (VIDEO)

Autor:

Hronika

22.03.2024

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama, slučaj je odmah prijavljen policiji, koja je pokrenula istragu i apelovala na građane da dostave bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u pronalaženju lopova.

POKUŠAO DA UKRADE AUTO U SRED BELA DANA U CENTRU NOVOG SADA! Pravio se lud, a potom pobegao glavom bez obzira, devojka sve snimila mobilnim telefonom (VIDEO)

Foto: instargram/192.rs

U Novom Sadu, na Trgu Galerija, jedna devojka doživela je neugodno iznenađenje kada je zatekla lopova u svom automobilu usred bela dana. Ovaj incident dogodio se u samom centru grada, ostavljajući građane u šoku i zabrinutosti. Nakon što je lopov primetio devojku, udaljio se u nepoznatom pravcu, ostavljajući je sa osećajem nesigurnosti i izloženosti

- Devojka u Novom Sadu zatekla lopova u svom automobilu na Trgu Galerija u sred bela dana u strogom centru grada. On se udaljio u nepoznatom pravcu, a prema nezvaničnim informacijama, slučaj je odmah prijavljen policji. Svi koji imaju bilo kakve informacije o lopovi, mogu da prijave policiji na broj 192 ili najbližoj policijskoj stanici - piše na Instagram stranici 192.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Ovaj događaj izazvao je različite reakcije među građanima Novog Sada. Mnogi su izrazili zabrinutost zbog bezbednosti u samom centru grada, ističući potrebu za većim prisustvom policije i efikasnijim merama zaštite imovine građana. Takođe, incident je podstakao ljude da budu oprezniji i pažljiviji prilikom ostavljanja svojih vozila na javnim mestima.


Prema nezvaničnim informacijama, slučaj je odmah prijavljen policiji, koja je pokrenula istragu i apelovala na građane da dostave bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u pronalaženju lopova. Takođe, policija je istakla važnost prijavljivanja sličnih incidenata kako bi se povećala bezbednost građana i smanjila stopa kriminala u gradu.

Svi koji poseduju informacije o ovom događaju ili eventualno prepoznaju lopova, pozvani su da se jave policiji na broj 192 ili da kontaktiraju najbližu policijsku stanicu. Saradnja građana sa policijom od ključnog je značaja za efikasno rešavanje ovakvih slučajeva i očuvanje bezbednosti u zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading