U TOKU NOĆI POKRAO RESTORAN! Uhapšen lopov (32) iz Surdulice nakon brze policijske akcije!

Autor:

Hronika

18.03.2024

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukradeni, a zatim nađeni novac je vraćen vlasniku ugostiteljskog objekta.

U TOKU NOĆI POKRAO RESTORAN! Uhapšen lopov (32)  iz Surdulice nakon brze policijske akcije!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Surdulici, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesetdvogodišnjeg muškarca iz Surdulice zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. Osumnjičeni je brzo identifikovan i pronađen, a policija je takođe uspela da pronađe ukradeni novac koji je vraćen vlasniku.

- Sumnja se da je on, u toku noći 16. marta, ključem koji je prethodno otuđio, otvorio ulazna vrata jednog ugostiteljskog objekta u Surdulici i iz šanka ukrao kutiju s novcem- piše u saopštenju PU Vranje.


Istraga i hapšenje osumnjičenog

Osumnjičeni tridesetdvogodišnjak je uhapšen nakon brze akcije policije koja je usledila nakon prijave teške krađe. Identifikovanje i hapšenje osumnjičenog su rezultat temeljne istrage koja je u toku, a koja ima za cilj da ispita sve detalje ovog događaja.

Povraćen ukradeni novac

Jedan od ključnih momenata ovog slučaja jeste povraćaj ukradenog novca vlasniku. Policija je uspela da pronađe ukradeni novac i vrati ga vlasniku, čime je postupila u skladu sa zakonom i ostvarila važan korak ka pravdi.

Težina krivičnog dela


Teška krađa je ozbiljno krivično delo koje ima značajan uticaj na žrtve i njihovu imovinu. U ovom slučaju, brza reakcija policije i efikasna istraga su doprinele hapšenju osumnjičenog i povratku ukradenog novca, pružajući nadu da će pravda biti zadovoljena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading