DVOJICA PROVALNIKA, OD KOJIH JE JEDAN DETE, UHAPŠENA U VALJEVU! Tokom noći obijali lokale!

Autor:

Hronika

23.03.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pronašla ukradene stvari i novac, među kojima je bilo više mobilnih telefona i punjača.

DVOJICA PROVALNIKA, OD KOJIH JE JEDAN DETE, UHAPŠENA U VALJEVU! Tokom noći obijali lokale!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Noćas, na centralnom Gradskom trgu u Valjevu, dvojica provalnika su uhapšena nakon što su obili dva objekta. Pripadnici valjevske policije su identifikovali i uhapsili P. B. (31) iz Valjeva, koji je bio u društvu maloletnika rođenog 2009. godine, takođe iz Valjeva. Provala se desila oko 3 sata, prvo u poslovnicu, a potom i u obližnji trgovinski objekat.

Privedeni u policijsku stanicu

Nakon hapšenja, provalnici su privedeni u policijsku stanicu. Tom prilikom, policija je pronašla ukradene stvari i novac, među kojima je bilo više mobilnih telefona i punjača. Uz odgovarajuću krivičnu prijavu, osumnjičeni će biti privedeni u tužilaštvo.

Ozbiljna krivična dela maloletnika

Zapanjujuća činjenica je da je jedan od uhapšenih provalnika maloletnik rođen 2009. godine. Njegovo učešće u ozbiljnim krivičnim delima veoma je uznemirujuće i zahteva pažnju nadležnih organa, ali i društva u celini. Ovo jasno ukazuje na potrebu za efikasnijim merama prevencije i zaštite maloletnika od uključivanja u kriminalne aktivnosti.

Da podsetimo, još jedan slučaj dogodio se u Nišu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, intenzivnim i operativnim radom, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, pronašli su i uhapsili K. M. (39) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

On se sumnjiči da je početkom marta, u jednoj kladionici u Nišu, iz fioke pulta za kojim sede radnici uzeo kovertu sa novcem, a zatim i ključ kojim je otključao sef slot-mašine i iz njega uzeo sav novac, otuđivši ukupno oko 325.000 dinara, nakon čega je pobegao.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading