KUKAJU NA VUČIĆA, A ONI RADILI ISTO: Đilas postao gradonačelnik glasovima liste koju je predvodio tadašnji predsednik Boris Tadić!

Autor:

Vesti

23.03.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo u čemu je opozicija tako spretna kao da saplete samu sebe. Često pljuju vlast za stvari koje su i sami svojevremeno radili

KUKAJU NA VUČIĆA, A ONI RADILI ISTO: Đilas postao gradonačelnik glasovima liste koju je predvodio tadašnji predsednik Boris Tadić!

Foto: Profimedia/AFP

Koalicija Srbija protiv nasilja, čiji je nezvanični šef Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, trudi se iz petnih žila da izdejstvuje sklanjanje Aleksandra Vučića iz izbornog procesa, jer, navode, on nije kandidat na izborima. 

Sa druge strane, kada je toj opoziciji odgovaralo da joj nosilac liste bude čovek koji ne učestvuje na tim istim (lokalnim) izborima, onda je to bilo u redu. 

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandar Vučić

Naime, lista za beogradske izbore, posle kojih je Dragan Đilas, postao gradonačelnik Beograda, nosila je naziv "Za evropski Beograd- Boris Tadić". Tadić je tada bio predsednik Demokratske stranke i predsednik Srbije. Tada nije smetalo Đilasu što lista ne nosi njegov naziv i što se fotelje gradonačlenika predstonice dočepao isljučivo zahvaljujući tadićevom imenu.   

- Nosilac izborne liste "Za evropski Beograd" Boris Tadić izjavio je danas da Beograd treba da obezbedi razvoj čitave Srbije i regiona i da bude postavljen u centar svih zbivanja na Balkanu i jugoistočnoj Evropi. Na početku kampanje na kojoj su predstavljeni kandidati za odbornike u Skupštini grada Beograda, Tadić je rekao da glavni grad Srbije mogu da grade samo oni koji imaju jasnu viziju i perspektivu - prenosili su tada mediji. 

Dakle, nekad je moglo da predsednik zemlje vodi i listu za beogradske izbore, a danas, kad to drugi rade, to je skandal i mora da se menja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Lili

23.03.2024 14:03

Đilas je sve dobio od stane nekoga, nikada od strane naroda, pa se sada opet tome nada.

Ana

23.03.2024 14:04

Nista vise od njih nije iznenadjujuce, pokopavaju se iz dana u dan.

Maja

23.03.2024 14:09

Opozicija ne zna vise ni sama sta hoce,nemaju plan program nista,jedino sto imaju je napad na Vucica,jadno.

Luka

23.03.2024 14:23

Nekada prijatelji i politicki ortaci ,danas kao rogovi u vreci.Ovo govori sve i o Tadicu i o Djilasu.