"NARUČIO SAM NOVO KOLENO IZ BOSTONA, KOŠTA 90.000 EVRA": Čedu Jovanovića čeka još jedna operacija

Autor:

Vesti

23.03.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanović je podelio da je prvi put otišao u Urgentni centar pre desetak dana, kada bukvalno nije mogao da stoji na nogama.

"NARUČIO SAM NOVO KOLENO IZ BOSTONA, KOŠTA 90.000 EVRA": Čedu Jovanovića čeka još jedna operacija

Foto: ST/V. LUKIĆ

Čedomir Jovanović

Lider LDP, Čedomir Jovanović, nedavno je prošao kroz izuzetno zahtevan period oporavka posle osam operacija desnog kolena. Ovaj političar nije štedeo reči hvale za lekare Urgentnog centra, posebno ističući dr Gorana Tulića, načelnika Klinike za ortopediju, kao "mađioničara" koji su od paučine stvorili kosti. Jovanović je istakao da su ovakve operacije retke i da se obavljaju samo na nekoliko svetskih lokacija, poput Bostona, Minhena i Seula, ali sada i u Srbiji, prenosi Kurir.

Jovanović je podelio da je prvi put otišao u Urgentni centar pre desetak dana, kada bukvalno nije mogao da stoji na nogama. Lekari su mu brzo postavili dijagnozu i preporučili operaciju, koja je usledila u rekordnom roku. Iako je iznenađujuće da je lider političke stranke sam otišao u državnu ustanovu, činjenica je da je dobio vrhunsku medicinsku negu.

- Oni su zaista mađioničari, od paučine prave kosti. Ovakve operacije se rade samo još u Bostonu, Minhenu, Seulu i evo kod nas. Uradili su fantastičnu stavr, ja sam popuno uništio kosti. Kad se ceo život besiš po tim vrhovima, radiš svašta...- kaže nam Jovanović, koji je i danas napolju, u društvu prijatelja.

Na pitanje da li to znači da se dobro oporavlja, ali i da li će nastaviti da se "besi" po planinama i živi takav život, kaže:

- Naravno da se neću primiriti. Što ja kažem, odustaćemo nikad. Naručio sam sad iz Bostona novo koleno, odnosno zglob, košta oko 90.000 evra, čeka me i ta operacija. I to ću raditi ovde, naravno, kod naših lekara. Ti ljudi su zaista divni.

Uprkos teškoćama kroz koje je prošao, Čedomir Jovanović je odlučan da ne odustane, ističući da je njegov borbeni duh jači od bilo kakvih prepreka. 

- Rekli su mi da mora operacija što pre. Izašao sam posle tri dana, ali sam se vratio i operisali su me. I evo, sada sam super, oporavljam se - kaže Jovanović.

Lider LDP-a je do sada prošao kroz čak osam operacija desnog kolena i šest operacija levog kolena, što je rezultat velikih napora i sportskih povreda koje je pretrpeo tokom vremena. Nakon operacije ovog tipa, on bi trebalo da se osloni na operisanu nogu uz pomoć štaka u roku od najviše četiri dana. Jovanović je takođe potvrdio da se radi o osmoj operaciji desnog kolena, ističući izuzetnu izdržljivost i odlučnost u suočavanju sa ovom izazovnom situacijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Pih

24.03.2024 10:23

Ima li mozga u Bostonu, to mu više Ima li mozga u Bostonu, to mu više treba od kolena.

Bojan

24.03.2024 10:44

odakle ganciju u pocepanim starkama 90000 eura?

Neko

24.03.2024 20:42

Covek koji unistava svoje zdravlje i kaze 'stacemo nikada' !? Ne zelim o politici, ali na zalost njemu covek ne moze vise ostaviti da cuva ni ovcu nacrtanu na papiru. Jadno i tuzno