ČEDA JOVANOVIĆ HITNO OPERISAN! Nije bilo vremena za čekanje!

Autor:

Vesti

18.03.2024

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Operisan sam i sve je prošlo kako treba i kako je moglo s obzirom na stanje kolena, rekao je Jovanović.

ČEDA JOVANOVIĆ HITNO OPERISAN! Nije bilo vremena za čekanje!

Foto: printscreen/Kurir TV

Lider LDP Čedomir Jovanović, podvrgnut je operaciji desne noge jutros u Urgentnom centru. Iako se prvobitno planiralo da operacija kolena bude izvršena u inostranstvu za nekoliko meseci, lekari su procenili da hitnost situacije zahteva promptnu intervenciju.

Ovo je osma operacija desnog kolena za Jovanovića, a sama procedura izvedena je na ortopediji Urgentnog centra.


Čeda Jovanović je potvrdio informaciju o operaciji, ističući da je sve prošlo uspešno, imajući u vidu trenutno stanje njegovog kolena. Izrazio je zahvalnost lekarima na njihovoj stručnosti i posvećenosti. Nakon perioda oporavka, sledi terapija, a potom je najverovatnije u planu još jedna operacija. Jovanović je izjavio da će najverovatnije ostati u bolnici nekoliko dana, dodajući da postoji plan da mu bude ugrađen veštački zglob.

- Operisan sam i sve je prošlo kako treba i kako je moglo s obzirom na stanje kolena. Zahvalan sam svim lekarima na stručnosti i posvećenosti - poručio je kratko Jovanović.


Lider LDP-a je do sada prošao kroz čak osam operacija desnog kolena i šest operacija levog kolena, što je rezultat velikih napora i sportskih povreda koje je pretrpeo tokom vremena. Nakon operacije ovog tipa, on bi trebalo da se osloni na operisanu nogu uz pomoć štaka u roku od najviše četiri dana. Jovanović je takođe potvrdio da se radi o osmoj operaciji desnog kolena, ističući izuzetnu izdržljivost i odlučnost u suočavanju sa ovom izazovnom situacijom.

Bonus video



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading