OKAČILA JEZIVE SLIKE! PEVAČICA POKAZALA OŽILJKE POSLE OPERACIJE! Evo kako se oseća posle haosa kroz koji je prošla!

Autor:

Zabava

14.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džehva sve podelila na društvenim mrežama!

OKAČILA JEZIVE SLIKE! PEVAČICA POKAZALA OŽILJKE POSLE OPERACIJE! Evo kako se oseća posle haosa kroz koji je prošla!

Foto: instagram

Pevačica Teodora Džehverović primljena je na Badnje veče u bolnicu kako bi se operisala, a sve zato što je pukla cista na jajniku.

Na svu sreću, doktor je alarmirao na vreme i ceo zahvat je prošao u najboljem redu. Nakon nekoliko dana u bolnici, pevačica je puštena na kućno lečenje, gde se uspešno oporavila i vrlo brzo vratila redovnim aktivnostima. 

Džehva je od tada sve obaveštavala o tome kako se sada oseća, a poslednje što je objavila jesu ožiljci, koji polako zarastaju i sada se jasno vide, pa je fanovima dok je odgovarala na pitanja na Instagramu sve pojasnila.

Foto: Instagram printscreen

Teodora je slikala ožiljke na tleu

 

- Treća rupa pored ove dve mi je bila na pupku, ali se ona skoro i ne vidi. Mažem kad se setim, a to je retko kad. Ne smetaju mi, maleni su i najbitnije mi je da se sve dobro završilo i da sam u redu - napisala je ona. 

Inače, Teodora je nedavno imala i problem sa licem kada se nadulo. Ona je tada otputovala je na Kipar s namerom da snimi spotove za pesme koje će se naći na njenom nadolazećem albumu, međutim, ona je naišla na veliki problem kada joj je afta izašla na licu, pa je sve morala da pomera. Njoj je otekla cela desna strana lica, pa je  morala da potraži i medicinsku pomoć. 

Džehva je to podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. jedan od njih joj je postavio pitanje kako je, a ona je bez ustezanja odgovorila:

- Nisam baš tako sjajno. Došli smo na Kipar da snimamo dva spota, međutim, meni je od stresa izašla takva afta, kao nikad u životu. Cela strana mi je od nje otekla. Neverovatno je kako mi život konstantno daje neka iskušenja. A inače, razumeće me samo onaj ko je aftu imao nekad.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading