VRELO IZDANJE TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Sve joj se ocrtalo, ovo nije za ove sa slabim srcem! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica zapalila društvene mreže!

VRELO IZDANJE TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Sve joj se ocrtalo, ovo nije za ove sa slabim srcem! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović

Teodora Džehverović, jedna od najpopularnijih izvođača među mlađom publikom, svojom izazovnom figurom i telom utegnutim kao praćka, privlači pažnju mnogih.

Pevačica je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gde redovno deli sadržaj iz svoje svakodnevice, uključujući i rezultate napornog treninga u teretani, kao i rutine nege lica i tela. Nedavno je na jednoj od navedenih mreža objavila fotografiju nakon treninga, držeći flašicu vode i pozirajući u topu i uskim helankama, ističući svoju vitku figuru i izvajano telo.

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović

Poslednjih meseci mediji su spekulisali o navodnoj vezi Teodore Džehverović i slovenačkog košarkaša Matica Rebeca, ali do danas ova informacija nije ni potvrđena ni demantovana od strane njih dvoje. Ova romantična spekulacija dodatno je intrigirala javnost, ostavljajući mnoge da se pitaju da li je slavna pevačica zaista pronašla ljubav sa košarkašem iz Slovenije.

Republika

Foto: printscreen/youtube

Teodora Džehverović i Matic Rebec

Pored muzičke karijere, Teodora Džehverović posvećuje pažnju i nezi svog lica i tela. Njena rutina nege obuhvata različite metode održavanja zdravlja i lepote, a o tome redovno informiše svoje pratioce na društvenim mrežama. Ovakav pristup nezi i održavanju fizičke kondicije doprinosi njenom izuzetnom izgledu, što je svakako jedan od razloga zašto je Teodora postala uzor mnogima u svojoj publici.

Teodora Džehverović, osim po svojoj muzici, sve više privlači pažnju svojom pojavom na društvenim mrežama. Njen izazovan izgled i posvećenost nezi tela neizostavan su deo njenog javnog imidža, čime uspešno osvaja simpatije i pažnju publike. Ova mlada umetnica nastavlja da budi interesovanje javnosti, kako svojim muzičkim dostignućima, tako i svojim izgledom i životnim stilom.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading