SLAVLJE U DOMU TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Čestitke stižu sa svih strana, svi čekaju NJEGOVU REAKCIJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.02.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ima veliki razlog za slavlje!

SLAVLJE U DOMU TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Čestitke stižu sa svih strana, svi čekaju NJEGOVU REAKCIJU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović

Danas je poseban dan za popularnu pevačicu Teodoru Džehverović, jer slavi svoj rođendan u krugu porodice i prijatelja. Ova talentovana umetnica, koja je stekla veliku popularnost na muzičkoj sceni, danas je dobila brojne emotivne čestitke na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović Instagram

Teodori su prijatelji i poridica javno poželeli samo najlepše želje, deleći fotografije sa njom, uz koje su išle emotivne poruke. 

Prijatelji i kolege iz muzičke industrije takođe su se oglasili na društvenim mrežama, čestitajući Teodori rođendan i izražavajući divljenje za njen talenat i posvećenost muzici. Neki od njih su podelili zajedničke uspomene i fotografije sa Teodorom, ističući koliko im znači njeno prijateljstvo i podrška.

Teodora se takođe obratila svojim pratiocima na društvenim mrežama i to na način koji je karakteristian za nju. Ona je s maskom za lice podelila nekoliko klipova na kojima je pevala, a sve vreme nije skidala osmeh s lica, pa je jasno da svoj dan provodi srećna. 

Uz rođendanske čestitke, Teodora je najavila i nove projekte na kojima radi, otkrivajući svojim fanovima da ih uskoro očekuju nove pesme i iznenađenja. Njeni fanovi su se odmah obradovali vestima i iskazali veliko interesovanje za sve što ih čeka od ove talentovane pevačice.

Pevačica je brojne poruke podelila na Instagramu, a iako je već poznato da uživa u ljuavi sa košarkašom Maticom Rebecom, od njega se još uvek nije pojavila javna čestitka, ali je mnogi nisu ni očekivali jer do sad ništa još nisu javno objavili o svojoj vezi, iako su  ih kamere uhvatile zajedno. 

Republika

Foto: instagram.com/maticrebec

Teodora na utakmica Matica Rebeca

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading