OVO JE SPISAK KOREKCIJA KOJE JE RADILA DŽEHVA: Sa 16 je imala prvu operaciju, isplivali svi detalji! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.02.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora priznala šta je sve uradila na sebi!

OVO JE SPISAK KOREKCIJA KOJE JE RADILA DŽEHVA: Sa 16 je imala prvu operaciju, isplivali svi detalji!  (FOTO)

Foto: printscreen/RTV PINK

Teodora Džehverović, popularna pevačica, nedavno je odlučila da otvoreno govori o estetskim korekcijama koje je imala tokom svoje karijere. Na pitanje jednog od svojih pratilaca na Instagramu da li je imala estetske korekcije, Teodora je odlučno odgovorila priznajući sve intervencije na kojima je prošla.

Pevačica je istakla da je uvek bila otvorena po pitanju svojih estetskih promena i da smatra da nijednom aspektu svog izgleda nije preterala. Otkrila je da je operisala uši sa samo 16 godina zbog problema sa oblikom, a zatim je 2019. godine odlučila da operiše grudi. Takođe, istakla je da je poslednji put radila korekciju usana pre dve godine.

 

 

- Da li si imala estetske korekcije? - glasilo je pitanje.

- Ja sam uvek otvoreno pričala o tome šta sam sve radila na sebi. Mislim da ni u čemu nisam preterala i da su ovo zaista minimalne korekcije. Sa 16 godina sam operisala uši, jer sam bila mali klempo. 2019. godine sam operisala grudi i usne radila poslednji put pre dve godine - počela je Teodora i dodala:

- Ja priznajem da sam se mnogo promenila do sad. Ali prosto mislim da je kod svakog taj neki proces razvoja drugačiji. Drugačija šminka je bila popularna, kosa, kilaža i slično. Ko veruje, veruje.

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović progovorila o estetskim korekcijama

Teodora je naglasila da je svesna svojih promena kroz godine, ali ističe da je to prirodan proces razvoja i promene stila, šminke, frizure i telesne težine. Pevačica je naglasila da veruje da je njen razvoj jedinstven i da se ponosi svojim transformacijama.


BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading