TEŠKA NESREĆA NA MAGISTRALNOM PUTU: Kamioni se sudarili kod tunela u Crnoj Gori, VATRA PROGUTALA šleper (FOTO)

Autor:

Svet

18.03.2024

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na putu koji povezuje Podgoricu i Kolašin, tačnije kod trećeg tunela, došlo je do sudara teretnih vozila, a jedno od njih je, nažalost, izgorelo nakon sudara.

TEŠKA NESREĆA NA MAGISTRALNOM PUTU: Kamioni se sudarili kod tunela u Crnoj Gori, VATRA PROGUTALA šleper (FOTO)

Foto: instagram.com/podgorički_vremeplov

podgoricki_vremeplov

U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Podgorica - Kolašin, koja se dogodila u mestu Platije, teretna vozila su bila učesnici, a jedna osoba je zadobila povrede. Hitna medicinska pomoć je pružena povređenom licu, dok su društvene mreže brzo preplavile fotografije koje prikazuju posledice ove teške nesreće.

Teška nesreća na magistralnom putu

Na putu koji povezuje Podgoricu i Kolašin, tačnije kod trećeg tunela, došlo je do sudara teretnih vozila, a jedno od njih je, nažalost, izgorelo nakon sudara. Ove informacije su izazvale značajnu pažnju javnosti, posebno zbog slika koje su se brzo proširile društvenim mrežama, prikazujući dramatične posledice ove saobraćajne nesreće.

 


Reakcija hitnih službi

Nakon ovog tragičnog događaja, ekipe podgoričke Službe zaštite i spasavanja hitno su upućene na lice mesta kako bi pružile neophodnu pomoć i intervenisale u ovoj vanrednoj situaciji. Njihova brza reakcija bila je od presudnog značaja u ovom trenutku, pružajući podršku i pomoć u situaciji gde je jedno vozilo izgorelo nakon sudara.


Uviđaj i istraga

Istraga o ovoj saobraćajnoj nesreći je u toku, a nadležne službe će sprovesti detaljan uviđaj kako bi utvrdile sve okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja. Detaljno istraživanje će biti ključno kako bi se razumela dinamika sudara i eventualne propuste koji su doveli do ove nesreće.

Ovo su samo neke od ključnih informacija o teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Podgorica - Kolašin. Istraga će pružiti jasniju sliku o tome šta se tačno dogodilo i kako slične tragedije mogu biti sprečene u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading