SJAJNE VESTI ZA CELU SRBIJU! Vučić najavio - kreće izgradnja Tiršove 2!

Autor:

Vesti

22.03.2024

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je najavio i otvaranje radova na obilaznici oko Niša sledeće nedelje

SJAJNE VESTI ZA CELU SRBIJU! Vučić najavio - kreće izgradnja Tiršove 2!

Foto: printskrin/TV Prva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će radovi na Tiršovoj 2 početi u aprilu i da će oni biti završeni u najkraćem mogućem roku.

On je za TV Prva rekao da će nam to dati dodatnu energiju i istovremeno poručio onima koji su prebacivali što radovi na Tiršovoj 2 nisu počeli, da se stide, jer to rade, a da sami ništa nisu uradili.

Vučić je najavio i otvaranje radova na obilaznici oko Niša sledeće nedelje i istakao da ćemo imati izuzetno dobru prugu do Dimitrovgrada.

- Zatim ide izgradnja pruge Beograd - Niš. Prugu Beograd - Subotica završavamo do kraja septembra i stizaćemo za sat i 10 minuta od centra Beograda do centra Subotice. Sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom sam razgovarao da i oni ubrzaju radove da idemo do Budimpešte za dva sata i 40 minuta. Molim ljude da se skoncentrišu jer pred nama nisu laki dani - rekao je on.

Vučić je pozvao ljude i da u nedelju dođu u Prokuplje, gde će biti održana centralna manifestacija obeležavanja 25 godina od NATO agresije na SRJ.

- Prethodno ću posetiti porodicu najmlađeg stradalog deteta Bojane Trošović koja je imala svega nekoliko meseci. Njena sestra će govoriti. Posetiću i fabriku, biće skupova u Nišu. To će podići emociju. Moramo uz to što poslednjih 10 godina obeležavamo, jer pre nismo smeli, da imamo i racionalni poged u budućnost i gledamo kako će deca da nam žive - rekao je on.

Vučić je pročitao i pismo šefa misije MMF-a u Srbiji koji je pohvalio srpsku ekonomiju kao otpornu i poručio da je za Srbiju izazov da tako nastavi, jer ima održiv rast i visoka javna ulaganja.

- Samo da prođemo još godinu dve i znaću da je Srbija uspešna zemlja. Ovo sa MMF-om znači da imamo sve dobre pokazatelje. Najveće rezerve i rezerve zlata imamo. Čim zlato i bakar rastu znači da nam predstoji rat. Odnosno znači ili smo u velikom ratu ili se približava. Tako berze kažu - rekao je on.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
Milja

22.03.2024 23:10

Bravo Vučiću sve pohvale brineš za svoj narod i svoju decu. Vodiš nas uzlaznom putanjom

Db

22.03.2024 23:12

To su odlične vesti za nase gradjane i Srbiju. Svaka investicija je važna za nas razvoj i napredak.

Tina

22.03.2024 23:13

Toliko toga je uradjeno tokom njegove vladavine!

Djole

22.03.2024 23:14

Sjajne vesti jer će izgradnja Tiršove 2 doprineti unapređenju zdravstvenog sistema i pružanju bolje zdravstvene zaštite.