Vučić sazvao hitnu sednicu zbog pucnjave u Moskvi!

Autor:

Vesti

22.03.2024

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava u Moskvi: Predsednik Vučić sazvao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Vučić sazvao hitnu sednicu zbog pucnjave u Moskvi!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je brzo i efikasno na vesti o pucnjavi u Moskvi, zakazujući sutrašnju sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost. Pucnjava se dogodila u koncertnoj dvorani "krokus siti hol" u Moskvi, gde su najmanje tri maskirane osobe u uniformama otvorile vatru, rezultirajući najmanje 40 smrtnih slučajeva i više od 100 povređenih.

Reakcija predsednika Vučića

Sazivanje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost od strane predsednika Vučića predstavlja snažan signal o ozbiljnosti situacije. Ova reakcija ukazuje na značaj događaja i posvećenost Srbije u borbi protiv terorizma i nasilja.


Detalji pucnjave su šokantni, kako su maskirani napadači sa puškama šetali po hali i otvarali vatru na posetioce. Potresni snimci pucnjave pojavili su se na društvenim mrežama, dodatno naglašavajući brutalnost ovog napada.


Ovaj tragični događaj već je izazvao reakcije širom sveta, a sazivanje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost dodatno ističe važnost međunarodnog odgovora na terorizam i nasilje.


Sutrašnja sednica Saveta za nacionalnu bezbednost biće od presudnog značaja za dalje korake koje će Srbija preduzeti u vezi sa ovim događajem. Predsednik Vučić pokazuje odlučnost da se suoči sa ovom ozbiljnom pretnjom i da zaštiti nacionalnu bezbednost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (21)

Loading
Katja

22.03.2024 20:32

Vucicev potez da sazove sednicu je praavi zbog tragedije koja je zadesila Moskvu.

Una

22.03.2024 20:33

Bezbednost Srbije je na prvom mestu.

Hana

22.03.2024 20:34

Zbog ovakvih incidenata sednica bezbednosti Srbije i jeste potrebna.

Jana

22.03.2024 20:35

Desavanja u Moskvi su jako ruzna, nasa drzava od takvih stvari mora da se cuva.