PREDSEDNIK SRBIJE OTKRIO KOJE SVE UVREDE JE ČUO OD OPOZICIJE: Ne mogu valjda da podnesu još jednog Aleksandra Vučića

Autor:

Vesti

22.03.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelne teme u emisiji "Prva tema" sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem

PREDSEDNIK SRBIJE OTKRIO KOJE SVE UVREDE JE ČUO OD OPOZICIJE:   Ne mogu valjda da podnesu još jednog Aleksandra Vučića

Foto: printskrin/TV Prva


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost emisije "Prva tema" na televiziji "Prva", gde je izneo svoje stavove o aktuelnim dešavanjima u zemlji. U razgovoru, predsednik je istakao da veruje da će mandatar biti imenovan u roku od sedam dana, te dodao da nije imao priliku da prati sednicu Skupštine jer je bio u Briselu, gde je prisustvovao postavljanju kamena temeljca u Inđiji.

- Vrlo brzo će to biti. Nisam gledao sednicu Skupštine, bio sam u Briselu, postavljao kamen temeljac u Inđiji. Malo šta sam gledao, a čujem da sam propustio mnogo uvreda - rekao je on.


Ponašanje opozicije u Skupštini

Komentarišući ponašanje opozicije u Skupštini, predsednik je istakao da je čuo uvrede na svoj račun, ali je naglasio da se, kao predsednik Srbije, trudi da se ponaša odgovorno. Osvrćući se na uvrede upućene njemu i njegovoj porodici, Vučić je istakao da razume njihovu želju da istaknu određene teme, ali je istovremeno naglasio važnost fokusa na ključne političke i društvene pitanja.

- Ja sam predsednik Srbije, pokušaću tako da se ponašam. Obraćam se ljudima koji deceniju viču da im neko napada decu, a niko ih nije pomenuo. Hoću da im se zahvalim pošto je jedina tema bila moja porodica, deca i brat. Ako mislite da nemam šta da govorim, zaprepastili biste se. Ne pada mi na pamet da u njihovu baru bezidejnosti i mulj političke propasti ubacujem njihovu decu. Razumem da su bratovu decu napadali zato što jedno od njih dvoje, Aleksandar, je nešto mlađi od mog Vukana. Ne mogu valjda da podnesu još jednog Aleksandra Vučića. Oni su sa ovim toalet papirom, koji su ukrali u Skupštini, to pokazuje kakva je vaša kleptomanska podsvest, da kradete sve što stignete - rekao je on.


Reakcija na "toilet paper" incident

Posebnu pažnju je privukla Vučićeva reakcija na "toilet paper" incident u Skupštini, gde je istakao da smatra da taj događaj jasno pokazuje određene karakterne osobine opozicije. Komentarišući krađu toalet papira u parlamentu, predsednik je istakao da smatra da taj čin otkriva određeni mentalni sklop i nedostatak političke ozbiljnosti kod njihovih političkih protivnika.

Uz osvrt na ove teme, predsednik je takođe izneo stavove o drugim aktuelnim pitanjima, pružajući uvid u svoj pristup i reakcije na dešavanja u zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (14)

Loading
Zoki

22.03.2024 22:26

Svašta se može očekivati od opozicije, na sve smo navikli.

Ivana

22.03.2024 22:26

Neka crknu od muke.

Vanja

22.03.2024 22:30

Opozicija jedino da vredja I preti zna. Skup olosa I nasilnika.

Kristina

22.03.2024 22:31

Opoziciji ništa nije sveto.