SREĆKOV BRAT NE ŽELI DA ČUJE ZA NJEGA, ŽELI DA VEČNO ROBIJA! Lazarevac u šoku zbog zločina nad dedom u zatvoru!

Autor:

Hronika

23.03.2024

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećko je bio više puta kažnjavan zbog prekršaja u saobraćaju, često zbog vožnje bez vozačke dozvole.

SREĆKOV BRAT NE ŽELI DA ČUJE ZA NJEGA, ŽELI DA VEČNO ROBIJA! Lazarevac u šoku zbog zločina nad dedom u zatvoru!

Foto: facebook

Srećko Stefanović, jedan od osumnjičenih za jezivo silovanje i prebijanje do smrti penzionera Stanimira Brajkovića (74) u zatvoru Padinska Skela, ostavlja svoje prijatelje i poznanike u šoku. Odrastao je bez roditelja, a njegovi prijatelji tvrde da je bio dobar momak, ali da se uhvatio lošeg društva, misleći na Sašu Stankovića (20) i Dalibora Petrovića (22), ostalu dvojicu osumnjičenih za isto krivično delo.

Agresivnost u zatvoru

Iako su njegovi prijatelji tvrdili da Srećko nije bio agresivan, šokirani su njegovim postupcima u zatvoru.

- Srećko je odrastao bez oca i majke, on je dete sa ulice, ali bio je dobar momak, samo se uhvatio lošeg društva. Ovde niko nema lepu reč da kaže za tog Dalibora i Sašu. Pre neki dan sam tek čuo šta su uradili i iskreno nisam mogao da verujem, pogotovo što smo Srećko i ja zajedno odrasli - rekao je bliski prijatelj jednog od osumnjičenih i dodao:

Sreo sam Srećkovog brata kada se sve saznalo, odmah sam ga pitao za brata, pošto smo ovde svi bili u šoku, on mi je samo rekao da je sve tačno, da su maltretirali starog čoveka, iživljavali se nad njim i da treba doživotno da robijaju zbog toga sva trojica.

Problemi sa zakonom

Srećko je bio više puta kažnjavan zbog prekršaja u saobraćaju, često zbog vožnje bez vozačke dozvole. Nije imao ni ličnu kartu, a zbog toga su ga često kažnjavali. Interesantno je to što su sagovornici istakli da su gotovo svi u tom kraju barem jednom bili u zatvoru.

Ćutanje na saslušanju

Srećko je bio jedini koji se na saslušanju branio ćutanjem, dok su ostala dvojica iznosila svoje odbrane. Prema saznanjima, međusobno su se optuživali.

- Uglavnom nije bio agresivan, ali sve je tu moguće, ko zna šta se dešavalo u ta četiri zida. Svakako nije bio cvećka, čim je bio i pre svega ovoga u zatvoru, ali da ovako nešto urade drugom čoveku, to ne mogu da razumem - rekao je naš sagovornik.

Srećkove objave na društvenim mrežama

Na svojim društvenim mrežama, Srećko je redovno delio jezive natpise i pretnje, fotografisao se ispred policijskog automobila i veličao brzu vožnju, noseći zlatne "kajle" u stilu mafijaša iz devedesetih. Jedna od njegovih objava glasi: "99 odsto sam dobra osoba, ne diraj me da ne bi morao da vidiš onih 1%". Ove objave su dodatno bacile svetlo na Srećkovu ličnost i stavove.

- Vozio je i motor i automobil, dozvolu koliko znamo ni za jedno nije imao. Nije imao ni ličnu kartu, nije mu ni izdata bila i zbog toga su kažnjavali. Inače, u ovom kraju su gotovo svi nekada prekršajno kažnjavani gotovo svi su bar jednom u životu bili u zatvoru - kažu sagovornici Kurira.

Šokantne fotografije

Srećko je pre nekoliko godina podelio šokantne fotografije na kojima se vidi kako nag leži u krevetu sa dvojicom muškaraca, držeći flašu pića u ruci. Njegovi prijatelji su tvrdili da je to bila samo šala, a da su oni voleli da popiju. Ove fotografije su izazvale dodatnu pažnju javnosti i postavile pitanje o Srećkovom karakteru.

- 99 odsto sam dobra osoba, ne diraj me da ne bi morao da vidiš onih 1% - navodi se u jednoj Srećkovoj objavi, a uz ove reči ide snimak na kom se vidi mladić sa fantomkom na glavi kako iz gepeka auta vadi bejzbol palicu.

Republika

Foto: facebook

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading