"ON ZA NAS VIŠE NE POSTOJI, ZASLUŽIO JE ROBIJU!" Žena i tast osumnjičenog za mučenje i silovanje Stanimira u zatvoru, neće da čuju za njega!

Autor:

Hronika

22.03.2024

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica osumnjičenog Saše S. (20) za silovanje i mučenje do smrti penzionera Stanimira Brajkovića (74) šokirana je i ogorčena nakon saznanja užasnih vesti.

"ON ZA NAS VIŠE NE POSTOJI, ZASLUŽIO JE ROBIJU!" Žena i tast osumnjičenog za mučenje i silovanje Stanimira u zatvoru, neće da čuju za njega!

Foto: Društvene mreže, rts/printscreen

Saša S. (20) osumnjičen je da je sa cimerima iz ćelije zatvora u Padinskoj Skeli, Srećkom S. (20) i Daliborom P. (22) učestvovao u brutalnom iživljavanju i silovanju do smrti penzionera iz Mladenovca, Stanimira Brajkovića (74).

Porodica Sašine žene, sa kojima je živeo poslednje četiri godine, kaže da nakon svega ovoga, on više ne postoji za njih!

- Saša i ja smo živeli kod mojih roditelja, imamo i jedno dete, nikada ne bih mogla da pomislim da bi mogao da uradi ovako nešto, zaprepastila sam se, za nas on ne postoji više - rekla je žena osumnjičenog Saše S. za Kurir.

Tast uhapšenog Saše rekao je da to što je proživeo pokojni penzioner iz Mladenovca niko nije zaslužio, ali složio se sa ćerkom kada je rekla da za njih Saša više ne postoji i da je zaslužio robiju koja mu se sprema.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Umrlica i grob Stanimira Brajkovića

 - Saša je ovo i zaslužio zbog svega što je uradio tom čoveku. O pokojnom smo čuli samo ono iz medija, ali kakav god da je bio taj Stanimir, on je ljudsko biće, a ovako nešto niko nije zaslužio. Stojim iza toga da niko normalan to ne bi mogao da uradi. Pogotovo što sva trojica kod kuće imaju porodice, Dalibor ima četvore dece, Saša jedno - priča za Kurir frapirani tast osumnjičenog Stankovića i nastavlja:

- Zbog deteta smo mu platili kauciju da izađe iz zatvora. On je došao kući iz Padinske Skele, a onda je upala policija ovde i odvela ga. Užas!

Prema dosadašnjim informacijama, Srećku S. i Saši S., koji još nisu navršili 21 godinu života po zakonu preti maksimalna kazna zatvora do 20 godina, dok Daliboru P., koji ima 22 godine zbog teškog ubistva preti doživotna robija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading