LAŽNA ZUBARKA USPELA DA PREVARI ČAK 4 INSTITUCIJE! Niko ne zna kako je atraktivnoj Sneži OVO KRENULO ZA RUKOM!

Autor:

Hronika

09.03.2024

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Savić ekspresno "završila" fakultet, pa popravljala zube i radila tretmane.

LAŽNA ZUBARKA USPELA DA PREVARI ČAK 4 INSTITUCIJE! Niko ne zna kako je atraktivnoj Sneži OVO KRENULO ZA RUKOM!

Foto: Društvene mreže

Snežana Stević (48), nedavno otkrivena lažna stručnjakinja u oblasti nadrilekarstva, privedena je pod sumnjom da je pružala stomatološke usluge i anti-age tretmane koristeći falsifikovanu diplomu. Izvor Kurira otkriva da je uspela obmanuti čak četiri državne institucije.

Prema informacijama direktora Stomatološke komore Srbije, dr Milojka Jovanovića, Snežana je nekako pribavila falsifikovanu diplomu sa fakulteta u Kosovskoj Mitrovici, koja potiče iz 1999. godine. Na nepoznat način, uspela ju je overiti kod notara, a zatim je donela fotokopiju iste u komoru, prevarivši tako relevantne institucije.

- Uredno overena fotokopija njene diplome je stigla kod nas, a mi, ukoliko nam nije naloženeo, nemamo ingerencije da samoinicijativno proveravamo verodostojnost iste, koja je prethodno overena - kaže za Kurir direktor dr Milojko Jovanović i dodaje:

- Lažna diploma potekla je sa Univerziteta u Prištini, prvo je overena kod notara, što nije jasno kako je uspelo, zatim je stigla do nas, potom je vlasnica iste polagala i stručni državni ispit, a zatim ponovo vraćena ovde, sve dok nije u novembru prošle godine UKP došao kod nas sa prijavom.

 

Prema njegovim rečima, nakon toga pokrenuta je istraga na Univerzitetu u Prištini koja je trajala nekoliko dana.

- Nama je sa Univerziteta javljeno da njene diplome nema i da je overena diploma koja je dospela kod nas očigledno falsifikat. Osim toga što je žena prevarant važno je za sve ljude koji žele da se podrvgnu tretmanima kao što su anti-ejdžing koji mogu biti izuzetno štetni po zdravlje, je da ne može svako po završetku medicinskog fakulteta da pruža ovakve usluge - kaže dr Jovanović i nastavlja:

- Postoji specijalizacija i kursevi za to koji se mogu upisati tek nakon tri godine staža određenog lica, takođe oni moraju biti odobreni od strane komisije i lice mora završiti fond od ukupno 120 časova.

Da se podsetimo, Snežana S. je uhapšena u utorak, a Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da joj se odredi pritvor. Ona je priznala da je obavljala tretmane, ali uporno negira da je njena diploma falsifikovana.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jack

10.03.2024 22:19

Vidi se ima kiselu faci i lažan osmeh keženja,ništa prirodno, pa državo čestitam ti ,zajedno sa institucijama, kako si ovo dopustila? Mito,pare,jare? Ološ vlada Srbijom,zakon postoji samo za njih!? Dokle trpeti nepravdu? Alo narode? Jesi li toliko otupeo? Zaćutao? Vidiš nepravdu a ćutiš? A u crkvu ideš? Ili uopšte NE ideš? Reaguješ mlako? I želiš da ti sutra bolje bude? Tvojoj deci takođe, a NE reaguješ !? Na zlo !?