KAKO SE LAŽNA ZUBARKA UPLELA U MREŽU LAŽI!? Nakon hapšenja tvrdila da je završila Stomatološki fakultet, a ZANEMELA NA OVO PITANJE (FOTO)

Autor:

Hronika

08.03.2024

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Univerzitet u Prištini je potvrdio da Snežana nikada nije ni studirala na tom fakultetu.

KAKO SE LAŽNA ZUBARKA UPLELA U MREŽU LAŽI!? Nakon hapšenja tvrdila da je završila Stomatološki fakultet, a ZANEMELA NA OVO PITANJE (FOTO)

Foto: Shutterstock, Društvene mreže

Snežana Stević, žena koja je radila kao zubarka, otkrivena je kao lažna stomatološkinja nakon anonimne prijave koja je stigla tužilaštvu i policiji. Kako je otkriveno, Snežana nije imala diplomu zubarstva, iako je obavljala ozbiljne tretmane i stomatološke zahvate.

Privedena i saslušana

Nakon opsežne istrage, Snežana Stević je privedena, a na saslušanju tvrdila je da je završila Stomatološki fakultet. Međutim, kada su je pitali da navede ispite koje je polagala, nije mogla da navede ni nazive ispita na Stomatologiji. Univerzitet u Prištini je potvrdio da Snežana nikada nije ni studirala na tom fakultetu.

Odgovor direktora Stomatološke komore Srbije

Dr Milojko Jovanović, direktor Stomatološke komore Srbije, izneo je da je prijavu protiv lažne zubarke dobili iz UKP-a i da je naložio istraživanje dekanu Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici. On je takođe istakao da je Snežana lažirala diplomu, navodeći da ju je završila za četiri i po godine, iako fakultet traje minimum pet godina.

Luksuzan život lažne zubarke

Snežana Stević se hvalila luksuznim životom na društvenim mrežama, gde je delila fotografije iz luksuznih hotela, apartmana i putovanja. Takođe, bila je aktivna i na internetu, gde se mogu pronaći oglasi za njene tretmane poput popunjavanja bora hijaluronskim filterom i tretmana oporavka kose krvnom plazmom.

Posledice nestručnih medicinskih zahvata

Tokom svoje nelegalne prakse, lažna zubarka Snežana Stević je oštetila čak 40 osoba. Za sada nije poznato da li su njene žrtve zadobile povrede tokom tretmana. Ovaj slučaj pokazuje ozbiljne posledice koje mogu nastati usled nedozvoljenog obavljanja medicinskih zahvata od strane lažnih stručnjaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading