EVO ŠTA JE LAŽNA ZUBARKA REKLA U TUŽILAŠTVU! Govorila i o ekspresno završenom fakultetu!

Autor:

Hronika

07.03.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je u ordinaciji u centru Beograda vadila zube, ali je radila i tretmane.

EVO ŠTA JE LAŽNA ZUBARKA REKLA U TUŽILAŠTVU! Govorila i o ekspresno završenom fakultetu!

Foto: Društvene mreže

Snežana Stević

Snežana Stević (48) suočava se sa optužbama za nadrilekarstvo. Na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, ona je odbacila tvrdnje da je falsifikovala svoju diplomu, ali je priznala da je pružala estetske i stomatološke usluge, prema informacijama dobijenim od "Blica".

U ordinaciji smještenoj u centru Beograda, žena koja je koristila lažnu diplomu pružala je stomatološke i anti-age tretmane više od dve godine. Nudila je usluge po znatno nižim cenama od uobičajenih, uključujući popravke i vađenje zuba, sve to predstavljajući se kao doktor.

Fakultet od 5 godina završila za 4

Kako je dr Milojko Jovanović, direktor Stomatološke komore Srbije, rekao prijavu su dobili iz UKP-a 16.11.2023. godine.

- Na osnovu neke prijave, ja sam naložio dekanu Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici da se istraži, jer oni pripadaju Univerzitetu u Prištini. I apsolutno ta koleginica takozvana nije uopšte bila na tom fakultetu, niti je imala tu diplomu. Ono što je zanimljivo u celoj toj priči, ona je na toj diplomi napisala da je završila za četiri i po godine, fakultet traje pet godina minimum - navodi Jovanović za isti medij.

Inače, doktorka se na društvenim mrežama hvalila luksuznim i raksošnim životom, kao i poznanstvima sa poznatim ličnostima i pevačima.

Stevićeva je i lažirala fotografije sa pevačem Dadom Polumentom. Više o tome pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading