KRIVIČNA PRIJAVA ZA LAŽNU PATRONAŽNU SESTRU?! Oglasila se niška policija - upoznati sa slučajem Melise Osmanović!

Autor:

Hronika

07.03.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Melisa Osmanović učila novopečene majke da prepovijaju bebe.

KRIVIČNA PRIJAVA ZA LAŽNU PATRONAŽNU SESTRU?! Oglasila se niška policija - upoznati sa slučajem Melise Osmanović!

Foto: Printscreen/Instagram/melly_kmelly_kbtimbtim

Protiv Melise Osmanović, osnivačice udruženja "Klub beba, trudnica i mama" iz Niša, podneta je krivična prijava u Policijskoj upravi u Nišu, saznaje "Blic".

Kako se saznaje, policija je u sredu dobila prijavu protiv Osmanovićke po kojoj se postupa.

Proveravamo i utvrđujemo sve navode iz krivične prijave - potvrđeno je ovom mediju u niškoj policiji, bez bližeg navođenja identiteta osobe niti drugih detalja o osobi protiv koje je podneta prijava.

Melisa Osmanović je osnovala udruženje "Klub beba, trudnica i mama" u Nišu 2017. godine. Od osnivanja pa do danas, pružala je savete trudnicama i porodiljama, pri čemu su desetine hiljada žena verovalo da je ona, kako se predstavljala, patronažna sestra zaposlena u Kliničkom centru Niš.

Ipak, situacija se pokazala drugačijom nego što se na prvi pogled činilo. U poslednja dva dana, hiljade žena su počele da dele svoja negativna iskustva u vezi sa Melisom Osmanović.

Međutim, Melisa smatra da ona ništa pogrešno nije uradila i da to rade "svi influenseri".

Potpuno je legalno ovo što radim, to rade svi influenseri. Kad sam videla da moj posao prerasta u ozbiljniju organizaciju, pokrenula sam Udruženje 2017. godine. Tada sam upisala vanrednu školu, koja, vidim, uopšte nije priznata. Sad ispada da nikome nije priznata vanredna škola, jer smo prekvalifikovani i kupili smo diplomu - rekla je Melisa.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading