VLADIMIR KECMANOVIĆ NE MOŽE DA IZBEGAVA NAŠA PITANJA! Punomoćnik roditelja ubijene dece OGORČEN stavom Kostinog oca na ispitivanju! (VIDEO)

Autor:

Hronika

01.03.2024

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je takođe naglasio da mu je krivo što javnost nije prisustvovala suđenju, jer nema tu šta da se krije.

VLADIMIR KECMANOVIĆ NE MOŽE DA IZBEGAVA NAŠA PITANJA! Punomoćnik roditelja ubijene dece OGORČEN stavom Kostinog oca na ispitivanju! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ognjen Božović

Nakon današnjeg završenog suđenja porodici Kecmanović, punomoćnik oštećene strane dao je izjavu za medije.

- Danas je nastavljeno ispitivanje prvooptuženog Vladimira Kecmanovića. Tužilaštvo i sud su završili sa postavljanjem pitanja i treba da pređu na postavljanja pitanja na oštećenu, ali je taj deo suđenja sad prebačen na sledeći glavni pretres. To je sve što zasad mogu da vam kažem, situacija je takva da ne mogu mnogo da pričam o tome kakva su mu pitanja postavljana i kako je odgovarao. Za sada oštećeni ne želi da odgovara na pitanja punomoćniku oštećenih, nadam se da će se ta odluka preispitati. To, doduše, nije ni u skladu sa zakonom. Ne postoji mogućnost da on ne odgovara na naša pitanja, da se brani ćutanjem. On nema mogućnost da bira da li ću mu ja postavljati pitanja, ili neko drugi. Ideja je, naravno, da mi dođemo do istine. Mi ćemo se pripremiti i organizovati da on na kraju odgovara na pitanja ko god da mu ih postavlja - rekao je Ognjen Božović, punomoćnik oštećene strane.

Na pitanje kako ocenjuje izjavu Vladimira Kecmanovića da ne želi da odgovara na njihova pitanja, odgovorio je sledeće:

- Celokupno držanje Vladimira Kecmanovića u ovom postupku od samog početka 3. maja ocenjujem tako da je njegovo držanje isto i nepromenjeno je i ovde. Ne prihvatanje odgovornosti, nastavak ovog tužnog slučaja i sve ono što je on rekao, ili način na koji je on rekao to, znate da ne mogu da podelim sa vama - dodao je Božović.

On je takođe naglasio da mu je krivo što javnost nije prisustvovala suđenju, jer nema tu šta da se krije. 

Punomoćnici oštećene strane su u nekoliko navrata isticali stav roditelja po tom pitanju.

- Odluka suda je takva kakva je, zasnovana na zakonu, nećemo sigurno preispitivati odluku sudije. Činjenica je i da su oštećeni maloletna lica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading