MILJANA KECMANOVIĆ NIJE DOŠLA NA SUĐENJE: Porodice tragično nastradale dece u zagrljaju, pružaju podršku jedni drugima! (GALERIJA)

Autor:

Hronika

22.02.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo suđenje počelo je u oktobru, kada je zaključeno pripremno ročište, a krajem decembra svedočili su članovi porodica ubijenih - Božović, Čikić, Martinović, Aćimović i Vlahović.

MILJANA KECMANOVIĆ NIJE DOŠLA NA SUĐENJE: Porodice tragično nastradale dece u zagrljaju, pružaju podršku jedni drugima! (GALERIJA)

Foto: Facebook, NEmanja Pancic, Nikola Mutić

Suđenje roditeljima masovnog ubice Koste Kecmanovića - Vladimiru i Miljani Kecmanović, nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu. Reč je o parničnom postupku koji su pokrenule porodice nastradalih zbog naknade nematerijalne štete usled smrti bliskog lica, a očekuje se da na današnjem pretresu budu ispitani roditelji ubijene dece.

Kako saznajemo, Miljana Kecmanović nije došla na suđenje jer nije obavezna da prisustvuje u parničnom postupku.

Inače, svedočenje će nastaviti porodica Kobiljski, a osim njih, očekuje se da svoje svedočenje iznesu porodice Asović, Negić i Anđelković, odnosno one koje su preostale, s obzirom da su na prethodnim ročištima u postupku koji je pokrenut od strane 27 članova porodica protiv Kecmanovića govorile porodice Božović, Čikić, Martinović, Aćimović, Vlahović i Kobiljski.

Paralelno sa ovim postupkom, održavaju se još dva parnična suđenja, među kojima je parnični postupak porodice Dukić. On je odvojen od ostalih, s obzirom na to da su oni prvi podneli predlog za određivanje privremene mere. U odnosu na njihov zahtev, doneto je rešenje zabrane otuđenja imovine Miljane Kecmanović, što ih je zakonski obavezalo da u roku od 30 dana podnesu tužbu. Ova tehnička procedura rezultirala je odvojenim suđenjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading