OTAC ANGELINE AĆIMOVIĆ NAPAO ADVOKATE KECMANOVIĆA! Vrisak se čuo ispred Palate Pravde - Miljana pobegla sa Marinom Iveljom! (FOTO)

Autor:

Hronika

30.01.2024

12:46

Dok su advokati Borović davali izjavu, Miljana Kecmanović je pobegla sa Marinom Iveljom koja je zastupa u parničnom postupku.

OTAC ANGELINE AĆIMOVIĆ NAPAO ADVOKATE KECMANOVIĆA! Vrisak se čuo ispred Palate Pravde - Miljana pobegla sa Marinom Iveljom! (FOTO)

ST/Dragan Kadić, Facebook

Komentari (6)

Loading
Devojka

30.01.2024 15:17

Divim se i želim puno ljubavi, snage, istrajnost porodicama nastradalih. Boli i nas za vas. To su mogla biti i nasa deca. Nadomestiti Vam ne može ništa uskraćene osmehe. Iskreno Vam ipak zelim da makar tračak pravde pobedi i da Bog podari mnoštvo razloga za osmeh. Uz vas smo

Odgovori 40 8
desa

08.02.2024 14:43

@Devojka - Mogi smo i biti Kostini roditelji

Mia

30.01.2024 16:43

Ako se ne nadje motiv onda smo svi i svuda od bilo koga u potencijalnoj opasnosti. Advokati su tu da razjasne situaciju jer je to i društveni interes. Kecmanovici su krivi isto koliko i svi drugi roditelji za vaspitanje svoje dece. Ne sudite, da vam ne bi bilo suđeno. Svi ti roditelji i ubice i ubijenih su živi a kao da nisu. Tu više nema zdravog razmišljanja.

Odgovori 26 20
Devojka

30.01.2024 17:19

@Mia - Molim Vas da ne izjednačavate njih i nas. Ovi ljudi učili su decu drugim stvarima. Treba osuditi zločin. 8 nastavljamo da osuđujemo zločin i zlocesta dela. Jeste li plaćeni sa pišete ovako nesto?

Odgovori 32 13
Istomisljenik

03.02.2024 10:51

@Devojka - S obzirom na zastitu, koju od pocetka, uzivaju roditelji KK, a zna se i zasto, ukljucivanje botovske masinerije, je logican sled. Sramno.

Lela

01.02.2024 02:11

Sve je to tužno da ne može biti tužnije, ovi roditelji su naravno voleli svoju decu i ulagali u njih i vreme i trud da im deca budu zdrava, srećna i uspešna. Koliko treba od rodjenja do tog uzrasta da se ulozi da ta deca postanu takva kakva su bila! Sa druge strane, kakva je to bolesna ambicioznost da se dete kažnjava zaključano u mračnom kupatilu ako je dobilo trojku, kakav je to roditelj? Sigurno je tu bilo mnogo toga jer zašto bi dečak imao toliko mržnje akumulirane protiv rodjene majke, koja je trebala pre svega da bude njegova ljubav i podrska u životu. Naravno da su ovde svi zrtve i zao mi je i roditelja od KK ali ta majka je mogla pokazati malo empatije prema roditeljima žrtava, oni su doneli slike svoje dece da je konfrontiraju i da joj na neki način kažu: vidi šta nam je tvoj sin uradio, a ona je mogla da dođje sagnute glave da pokaže na neki način da joj je zao te dece, da ispoštuje te roditelje kojima je njeno dete nanelo toliki bol za ceo život. Možda je bila pod lekovima, možda se smeskala od nervoze ali je bar mogla da dođje nenasminkana i manje gorda jer je i ona na neki način indirektno odgovorna za njihovu bol. Možda bi i njima bilo bar malo lakše da su videli da je i njoj teško a sigurno joj je teško jer je i njen život i život njene porodice uništen. Ali ipak to se ne može porediti jer njeni su svi na broju, pa kako god. Ovde su zakazali svi pa i škola, zašto se to učitelji plaše da zovnu tobože uvazenog doktora i da mu ukazu da nešto nije u redu sa njegovim detetom, kakva je to glupost? Onda ni oni nisu radili svoj posao kako treba, jer su se plašili onog iznad njih na drustvenoj lestvici i to je nažalost doprinelo do ovog neželjenog dogadjaja.