PLJAČKA U BEOGRADU! UPAO NA PUMPU SA NOŽEM , DOŠAO PO JOŠ!

Autor: M.B.

Hronika

13.02.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je V.R. (43) izvršio pljačku na benzinskoj pumpi na Voždovcu.

PLJAČKA U BEOGRADU! UPAO NA PUMPU SA NOŽEM ,  DOŠAO PO JOŠ!

Foto: Shutterstock

Hapšenje

Muškarac V.R. (43) je nedavno uhapšen pod sumnjom da je izvršio pljačku na benzinskoj pumpi na Voždovcu. Prema navodima policije, on je prvo ukrao novac sa pumpe, a potom se vratio sa nožem kako bi pokušao da izvrši još jednu pljačku.

Uhapšeni muškarac je V.R. (43)

U vezi sa nedavnom pljačkom na benzinskoj pumpi na Voždovcu, uhapšen je muškarac čiji su inicijali V.R. i koji je star 43 godine. Policija sumnja da je on počinio ovaj krivični čin i sprovodi dalje istrage kako bi utvrdila sve okolnosti ovog događaja.

Pljačka na benzinskoj pumpi na Voždovcu

Benzinska pumpa na Voždovcu postala je poprište nedavne pljačke koju je izvršio muškarac V.R. (43). Prema policijskim izveštajima, on je prvo ukrao novac sa pumpe, a zatim se vratio sa nožem u pokušaju da izvrši još jednu pljačku.

Pljačka se dogodila 10. februara, piše Telegraf.

Istragu vodi Drugo osnovno javno tužilaštvo.

Podsetimo, kako je Republika portal pisao:

Policija u Paraćinu je uspela da brzom akcijom rasvetli tešku krađu i uhapsi R. M. iz tog grada zbog sumnje da je izvršio ovo krivično delo. Provala se dogodila kada je R. M. provalio u kuću žene i izneo novac i mobilne telefone.


Brza reakcija pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Paraćinu su brzom akcijom uspeli da reše slučaj teške krađe. Njihova efikasna reakcija rezultirala je hapšenjem osumnjičenog R. M. iz Paraćina.

Određeno zadržavanje osumnjičenom

Nakon hapšenja, osumnjičenom R. M. određeno je zadržavanje do 48 sati. Nakon isteka ovog perioda, uz krivičnu prijavu, biće priveden nadležnom tužilaštvu radi daljeg postupka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading