PROVALNICI NE PRESTAJU SA IŽIVLJAVANJEM: Ukrao stvari iz kuće, osumnjičen zadržan, materijalna šteta velika!

Autor: M.B.

Hronika

12.02.2024

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Paraćinu brzom reakcijom uhapsila provalnika.

PROVALNICI NE PRESTAJU SA IŽIVLJAVANJEM: Ukrao stvari iz kuće, osumnjičen zadržan, materijalna šteta velika!

Foto: Shutterstock

Policija u Paraćinu je uspela da brzom akcijom rasvetli tešku krađu i uhapsi R. M. iz tog grada zbog sumnje da je izvršio ovo krivično delo. Provala se dogodila kada je R. M. provalio u kuću žene i izneo novac i mobilne telefone.

Brza reakcija pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Paraćinu su brzom akcijom uspeli da reše slučaj teške krađe. Njihova efikasna reakcija rezultirala je hapšenjem osumnjičenog R. M. iz Paraćina.

Određeno zadržavanje osumnjičenom

Nakon hapšenja, osumnjičenom R. M. određeno je zadržavanje do 48 sati. Nakon isteka ovog perioda, uz krivičnu prijavu, biće priveden nadležnom tužilaštvu radi daljeg postupka.

Oprezno! Kako je Republika portal već pisala, nasilnici ne prestaju sa pljačkanjima.

Trojka J.A. (22), S.Z. (21) i maloletnik Z.A. (17) ponovo su privukli pažnju javnosti svojim nedelima. Nakon hapšenja i puštanja početkom ovog meseca, njihove aktivnosti nisu se smirile. Jutros su, prema objavama na društvenim mrežama, ponovo izvršili pljačku, ovoga puta na Karaburmi. Uz fotografije nasilnika koje su takođe podeljene na društvenim mrežama, javnost je uzburkana.

Ovo je samo jedan u nizu incidenata koji su izazvali uznemirenost u lokalnoj zajednici. Građani su zabrinuti za svoju sigurnost i traže odgovornost za počinioce koji se nastavljaju kretati slobodno uprkos učestalim krivičnim delima.

Ukoliko se ovakvi incidenti budu nastavili, postavlja se pitanje kakve mere će biti preduzete kako bi se zaštitila bezbednost građana i suzbilo nasilničko ponašanje ove trojke. Očekuje se dalji razvoj situacije i reakcija nadležnih organa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading