SKORO DVE GODINE OD NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE NA CETINJU - Borilović pobio celu porodicu Martinoviću, očajni čovek i dalje preti krvnom osvetom!

Autor: M.B.

Hronika

12.02.2024

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očajni otac dvoje dece već dve godine proživljava horor.

SKORO DVE GODINE OD NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE NA CETINJU - Borilović pobio celu porodicu Martinoviću, očajni čovek i dalje preti krvnom osvetom!

Foto: yoututube.com/Televizija E, Facebook

Porodična tragedija potresa Cetinje, dok očajni otac pati za izgubljenim životima svoje dece i supruge. Masakr koji se dogodio ostavio je dubok trag u zajednici.

Prošlo je skoro dve godine od ovog jezivog masakra

Masakr na Cetinju dogodio se 12. avgusta 2022. godine.

Tog kobnog dana je Vuk Borilović (34) ubio Natašu, suprugu Miloša Martinovića, i njihove sinove Mašana i Marka, a potom nastavio svoj krvav pir. Ubio je jedanaestoro ljudi, a ranio pet.

Očajni otac, Miloš Martinović je, inače, u trenutku masakra, bio na putu, a poslao je kuma da pomogne porodici, nakon što se njegova supruga požalila da ih Vuk Borilović maltretira.

 Miloš se sada suočava sa nepojmljivim gubitkom, patnjom koja je neopisiva za svakog roditelja. Njegova tuga odjekuje kroz zajednicu, kao i kroz društvene mreže.

Miloš je podelio na svom profilu objavu koja je veoma dirljiva i emotivna.

Foto: facebook.com/Milos Martinovic

Screenshot

Podsetimo!

Kuća masovnog ubice Vuka Borilovića u cetinjskom naselju Medovina gde je i počeo krvavi pir, srušena je uoči Nove godine 31. decembra u večernjim satima, po nalogu nadležne inspekcije.

On je, nakon što je policija došla, pucao i na policiju i odbijao da se preda.

Borilovića je likvidirala crnogorska policija, mada je s početka bilo sumnje da ga je pogodio metak komšije Nenada Nena Kaluđerovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading