KOSTA KECMANOVIĆ IMA NOVE PROHTEVE, ZAMIŠLJA DA JE U HOTELU! Od medicinskog osoblja zatražio ANATOMSKI JASTUK da mu bude UDOBNIJE - ali to nije sve...

Autor:

Hronika

07.02.2024

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dećak-ubica nastavlja da histeriše po klinici, sad ima nove prohteve.

KOSTA KECMANOVIĆ IMA NOVE PROHTEVE, ZAMIŠLJA DA JE U HOTELU! Od medicinskog osoblja zatražio ANATOMSKI JASTUK da mu bude UDOBNIJE - ali to nije sve...

Foto: Shutterstock, Printscreen, Google Map

Dečak-ubica Kosta Kecmanović, koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru počinio masakr ubivši devetoro dece i školskog čuvara i ranivši petoro učenika iz svog razreda i nastavnicu istorije svojim neobičnim zahtevom je šokirao zaposlene ne Klinici. 

Kosta Kecmanović je od dana pokolja koji je izvršio u školi "Vladislav Ribnikar" smešten na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu gde ga veštači lekarski tim. Sve vreme se nalazi pod budnim okom policije i bezbedonosnih službi. 

- Dečak-ubica je dosta uznemiren ovih dana. Kad ga je osoblje Klinike pitalo u čemu je tačno problem dobili su bizaran odgovor. Kako je odrastao u određenom društvenom staležu, neke stvari su mu neshvatljive. Traži da mu se posteljina menja na dva dana, kaže kako se osoblje ne brine o njemu. Zamišlja da je u hotelu od pet zvezdica.Takođe ne želi da jede bolničku hranu, kaže da je to ispod njegovog nivoa - navodi izvor za Republiku.

Kosta Kecmanović kao da ne shvata težinu zločina koji je počinio, smatra da prema njemu treba da se postave drugačije.

Foto: pixabay.com, Tanjug/O. TOSKIĆ,Privatna arhiva, Printscreen/YouTube, Instagram, twitter

Porodica Kecmanović

"Želi da mu donesu anatomski jastuk!"

- Želi čak i anatomski jastuk da mu se donese kako bi se zamenio taj "prljavi" bolnički. Dečak ubica izgleda da nije svesan težine zločina koji je počinio - dodaje izvor. 

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (17)

Loading
bbb

07.02.2024 12:33

On bolje da se ubio posle svega, manje bi bilo problema.

Odgovori 15 5
Lola

07.02.2024 21:11

@bbb - Briga njega za probleme. On ih nema. Drugi neka lupaju glavu.

Ime

07.02.2024 12:36

Zar sve ovo nije simptom koji govori da je ovo duboka i neprolazna patologija...koja? Reći će medicina.

Odgovori 15 4
bbb

07.02.2024 15:47

@Ime - Šta je problem? Ima neudoban krevet i hrana mu se ne sviđa. To je slučaj u bolnicama, loši uslovi. Kad je već živ, normalno da traži bolje uslove.

Odgovori 7 28