KOSTA KECMANOVIĆ ĆE MORATI DA ODGOVORI NA 19 PITANJA: Dečaka ubicu će ispitivati ONI, a evo šta očekuju da će SAZNATI!

Autor:

Hronika

06.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak ubica će morati da odgovori na ovih 19 pitanja.

KOSTA KECMANOVIĆ ĆE MORATI DA ODGOVORI NA 19 PITANJA: Dečaka ubicu će ispitivati ONI, a evo šta očekuju da će SAZNATI!

Foto: shutterstock, google earth/printscreen

Dečak-ubica Kosta Kecmanović koji je izvršio zverski masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubivši devetoro dece i školskog čuvara i ranivši petoro učenika iz svog razreda i nastavnicu istorije pred sudom će morati da odgovori na postavljena pitanja pred svojim roditeljima i oštećenim roditeljima ubijene dece, kako nezvanično saznaje portal Republika. 

Dečak-ubica je od dana pokolja koji je izvršio u školi "Vladislav Ribnikar" smešten na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu gde ga veštači lekarski tim. Sve vreme se nalazi pod budnim okom policije i bezbedonosnih službi. 

- Kosti će biti postavjeno 19 pitanja. Na osnovu njegovog svedočenja, nadaju se da će konačno doći do nekih krucijalnih odgovora. Sud se nada da će konačno neutešne porodice ubijene dece imati neku vrstu povratnh informacija - navodi izvor za Republiku. 

Mladi krvnik Kosta Kecmanović će se naći pred sudom kao svedok u procesu protiv njegovih roditelja. Kako Republika nezvanično saznaje, sastavljeno je 19 pitanja na koja će dečak-ubica morati da odgovori. Pitanja su pažljivo sastavljana. Kostu Kecmanovića će prvo ispitivati o ličnim podacima, o detinjstvu i odnosu sa roditeljima, učenicima iz škole,o samom zločinu, kao i koji su bili njegovi motivi koji su ga naveli na tako gnusan čin.

Foto: pixabay.com, Tanjug/O. TOSKIĆ,Privatna arhiva, Printscreen/YouTube, Instagram, twitter

Porodica Kecmanović

"Kosta Kecmanović će se naći pred sudom!"

- Kosta Kecmanović će se naći pred sudom kao svedok u procesu protiv svojih roditelja. Nadamo se da će sarađivati i dati neke povratne informacije - dodaje izvor.

Podsetimo, u Višem sudu u Beogradu 29. i 30. januara bilo je suđenje ocu i majci dečaka ubice koji je 3. maja 2023. u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro dece i čuvara te škole Dragana Vlahovića.

Pored oca Vladimira Kecmanovića i majke Miljane Kecmanović, optuženi su vlasnik streljačkog kluba "Partizan praktikal šuting", Ratko I., i instruktor u tom klubu, Nemanja M.

Optužnica Višeg javnog tužilaštva u Beogradu predlaže kaznu zatvora od 12 godina za Vladimira Kecmanovića, kaznu od dve i po godine zatvora za Miljanu Kecmanović, dok su za Ratka I. i Nemanju M. predložene kazne zatvora od po tri godine.

Vladimir Kecmanović se suočava sa optužbom za teško delo protiv opšte sigurnosti, zbog obučavanja svog 13-godišnjeg sina za rukovanje vazdušnim i vatrenim oružjem, kao i nebezbednog čuvanja oružja, što nije primereno uzrastu deteta i zakonskim standardima.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Tanja

06.02.2024 21:23

Radite sve što je potrebno , da ne budu izvan zakona i sistema, da ne misle da im se može da izvrdaju i besrambo što pre pobegnu i najmlađi masovni ubica na svetu i roditelji mu u London ili na Havaje.

Odgovori 53 21
Dr. Živago

07.02.2024 10:14

@Tanja - Tanja, pa i rade sve tocno po zakonu drzave Srbije! Dete nece nikad biti krivicno kaznjeno, niti u zatvor,jer takav je zakon u Srbiji za decu do 14 god, smestit ce ga u neku bolnicku ustanovu, isto ne mora ni svedociti, ako nece, a kaznjen ce biti njegov otac Vladimir, jer je odgovoran za maloletno dete i iz njegov je oruzja pocinjen zlocin, a zakon drzave Srbije ce ga osudit na maximalno 12 god zatvora! Eto, sve po zakonu ce biti!

Odgovori 25 14
Јован

07.02.2024 15:23

@Dr. Živago - Истина, све је по закону. Ништа није урађено супротно закону Републике Србије. То су више пута поновили многи правници. То што дечак није кривично одговоран, не значи да ће бити слободан, тј. да неће бити ван установе затвореног типа. Тома Фила је последњи пут рекао да је то чак и горе од затвора, јер се из затвора може изаћи. Одавде ниједан масовни убица није изашао.

Odgovori 34 9
desa

07.02.2024 20:01

@Tanja - Zamisli perfektan život, gde si pametan, školovan, ne moraš da razmišljaš o kiriji, o patikama, o sportu ,imaš novca, verovatno se složile kockice i pride dobiješ nasledstvo, možeš sebi da priuštiš i skupu garderobu i časove ako zaškripi, i dadilju da se pobrine da sve bude kako treba. A ipak, preterano davanje i nerealni zahtevi i ko zna šta još jednog dana sruše sve. I ti dobiješ život prepun bola gde te tvoje sopstveno dete, u pubertetu, mrzi iz dna duše jer ti više nemaš moć da ispunjavaš njegove hirove. Kamenuje te celokupno društvo osuđuje i pretresa tvoj život. I ništa više nemaš i neki ti tamo pričaju o Londonu i havajima, kao da se ti možeš negde sakriti od sopstvenog bola i zloćina, jer krv je i na tvojim rukama. I nema nazad, kajanje neće pomoći. Dao bi sav svoj savršen svet da možeš nešto promeniti, dao bi i svoj život ali pomoći nema. Samo kajanje i preispitivanje gde je greška? U dadilji?- mnogi je imali, u davanju?- svi to radimo, jel dete bilo bolesno-niko primetio, jesu li ga zlostavljali vršnjaci? ima i gorih slučajeva. Tek složile se kockice pokrenula se lavina zla. Pitanje je može li se zaustaviti.

Odgovori 49 12