ISPLANIRAO DA UBIJE TETKU, A MAJKA GA SADA BRANI! Novi detalji slučaja iz Niša: Tvrdi da je upao u mrežu čoveka spremnog na sve! OTKRILA ŠOK INFORMACIJE

Autor:

Hronika

03.02.2024

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milanka dalje objašnjava da je D.S. iskoristio njenog sina tako što ga je snimao dok su planirali ubistvo, a potom ga ucenjivao za novac i automobil.

ISPLANIRAO DA UBIJE TETKU, A MAJKA GA SADA BRANI! Novi detalji slučaja iz Niša: Tvrdi da je upao u mrežu čoveka spremnog na sve! OTKRILA ŠOK INFORMACIJE

Foto: shutterstock

Hapšenje

Nišlijka Milanka Stevanović, majka I.S. (19) osumnjičenog za organizovanje planiranje i dogovaranje izvršenja teškog ubistva, tvrdi da je njen sin žrtva opasnog kriminalca koji mu je "napakovao" hapšenje.

I.S. i D.S. (39) su lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično delo organizovanja teškog ubistva i iznudu. Prema tvrdnjama policije, njih dvojica su krajem januara isplanirali ubistvo žene sa kojom je I.S. u rodbinskoj vezi zbog nerešenih imovinsko-pravnih odnosa oko dela kuće.


Opasnost na radnom mestu

Milanka Stevanović ističe da je njen sin bio dobar mladić koji se našao u mreži čoveka spremnog na sve kako bi došao do novca. Ona navodi da je taj čovek bio zaposlen u očevoj pekarskoj radnji, ali je pokazao svoje pravo lice dolazeći pijan na posao i često spavajući na radnom mestu. I.S. ga je opominjao, ali je na kraju dao otkaz. Nakon što je dobio novac od I.S., D.S. nije odustajao od maltretiranja bivšeg poslodavca.

- Ubrzo je pokazao svoje pravo lice, dolazio je na posao pijan, pod dejstvom opijata, često bi spavao na radnom mestu, uopšte uzev bio je neodgovoran radnik. Sin ga je stalno opominjao zbog propusta a ja sam mu predložila da ga otpusti. Mislim da je shvatio šta mu se sprema pa je sam dao otkaz. Ubrzo nakon što je otišao predomislio se i počeo da stalno poziva moje dete telefonom. Navodno se interesovao kako je a zatim bi ga molio da ga vrati na posao. Sredinom januara zatražio je 150 evra na zajam što mu je moj sin dao iako sam se ja tome protivila - opisuje Milanka događaje koji su prethodili hapšenju I.S.


- Stalno je telefonirao, moj sin mu se često nije javljao.Kada bi se čuli, zahvaljivao mu se, govorio je da je za njega spreman sve da uradi jer mu je mnogo pomogao pozajmicom. Pozivao ga je da ga poseti u Mramorskom potoku gde je živeo što je moj sin učinio krišom znajući da ću se tome protiviti. Kako sam kasnije saznala, taj čovek mu je kazao da je spreman da za mog sina učini bilo šta te da mu se obrati ako ima bilo kakav problem. Naivan, kakav je oduvek bio, on mu je ispričao o našim problemima nastalim nakon smrti mog supruga.

Naivan mladić u zamci

Milanka dalje objašnjava da je D.S. iskoristio njenog sina tako što ga je snimao dok su planirali ubistvo, a potom ga ucenjivao za novac i automobil. I.S. je naivno poverovao D.S.-ovim tvrdnjama da će rešiti probleme oko nasledstva, a na kraju je policija smatrala da treba da budu uhapšeni obojica, prenosi Telegraf


Suđenje i kazna

I.S. se pred tužiocem branio ćutanjem, a sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu mu je odredio pritvor do 30 dana. Branilac uhapšenog mladića najavljuje da će u daljem toku istrage izneti dokaze koji će rasvetliti ovaj događaj u potpunosti. Za krivično delo za koje se terete I.S. i D.S. propisana je kazna zatvora od jedne do pet godina. Niška policija i tužilaštvo nastavljaju sa istragom kako bi utvrdili sve okolnosti ovog slučaja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading