PLANIRALI UBISTVO ROĐAKE ZBOG IMOVINE: Užas u Nišu - uhapšeni mladić (20) i muškarac (39)!

Autor:

Hronika

02.02.2024

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D. S. je, kako se sumnja, od I. S. zahtevao da mu odmah da 1.000 evra i automobil u vrednosti od 1.500 evra, preteći mu da će ga u suprotnom prijaviti policiji zbog planiranja ubistva, pa se D. S. sumnjiči i za krivično delo iznuda u pokušaju.

PLANIRALI UBISTVO ROĐAKE ZBOG IMOVINE: Užas u Nišu - uhapšeni mladić (20) i muškarac (39)!

Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su I. S. (20) iz ovog grada i D. S. (39) iz okoline Niša zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo organizovanje, planiranje i dogovaranje izvršenja teškog ubistva.

Oni se sumnjiče da su, krajem januara, isplanirali da ubiju ženu sa kojom je I. S. u rodbinskoj vezi i sa kojom ima nerešene imovinske odnose oko dela kuće, kao i da I. S. za to preda 5.000 evra D. S.

Nakon dogovora, D. S. je, kako se sumnja, od I. S. zahtevao da mu odmah da 1.000 evra i automobil u vrednosti od 1.500 evra, preteći mu da će ga u suprotnom prijaviti policiji zbog planiranja ubistva, pa se D. S. sumnjiči i za krivično delo iznuda u pokušaju.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom javnom tužiocu.

Podsetimo, rano jutros u Vlasotincu, došlo je do pokušaja ubistva. Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vlasotincu uhapsili su M. G. (1990) iz okoline Vlasotinca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

On se sumnjiči da je rano jutros u Vlasotincu, nakon kraće rasprave, oštrim predmetom naneo nekoliko ubodnih rana u grudni koš tridesetčetvorogodišnjem muškarcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading